Segon partit, segona victòria!!

U.E.Campredó 4 - 0 C.F.Xerta
Tres punts més que sumem després d'un partit força plàcid on hem aconseguit dos gols per cada part. Els autors, Moha, Martí, Paquito i Diego.
Partit controlat totalment pels campredonencs que tot i les baixes que presentaven han estat capaços de no deixar que els visitants xutessin a porta fins a més de la meitat de la segona part. En definitiva força fàcil contra un Xerta amb jugadors força joves i que la falta d'experiència en la categoria va ser possiblement el problema principal.
La setmana vinent tornem a jugar a "LA Forja", però en aquest cas serà diumenge a les 17 hores, contra un Alcanar que intentarà seguir els nostres passos.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats a tots!
anims al segon entrenador en la recuperació i força campredó!!
jaume

Anònim ha dit...

Bon començament!
Seguiu jugant així ja que, es guanyi o es perdi, és un joc vistós on toqueu la pilota en condicions i no li foteu patada i au!

Dani Font de Quinto ha dit...

Jo no dire bon partit, sino BONS PARTITS, tots dos, a La Galera, i a casa en lo Xerta. No només pels 7 gols a favor i 1 en contra, sino també per la motivació, les ganes, lo físicament be que se veu a l,equip, lo mun d,ocasions que se fan apart dels gols, se trepitja més l,area rival ( 3 penals a favor en 2 partits), se defensa molt be..... S,ha d,anar partit a partit, pero.... aixo fa molt bona pinta.

Només un pero..... com a aficionat me pregunto per qué no hi va mes gent al camp a estar en l,equip. Lo dissabte eren mes "claca" de xertolins que nostra. Inclús me penso que nostres no n,hi havia gaire mes que el número de aficionats que vem estar a la Galera. Ningú está obligat a anar, es clar, pero estaria bé que la gent s,animessa a anar mes a vore l,equip.

Molts d,anims i a acontinuar fent-ho tant be com ho esteu fent hasta ara.

Anònim ha dit...

Pot ser perquè només juguen quatre de Campredó???

U.E. Campredó ha dit...

Jordi, Albert Galvez, Albert Estorach, Oscar, Jaume, Dani, Manelet, Ramon, Didac, Omar, Martí, i Manolo i David d'entrenadors.
Saps Contar?????

Anònim ha dit...

I també fa falta Oscar Estorach i Raul Prats que de moment no tenen fitxa.

nº 2 ha dit...

El problema real i verdader estar en que fa faltar fitxar a cop de talonari perquè la gent és sentigue més orgullosa en la U.E. Campredò. Estic convençudíssim que així ompliríem el camp, i els aficionats estarien super feliços.
És trist però l'altre dia jugavem al camp del Xerta (això semblava).
Però buenu que i fàrem, ànims Campredó, i gràcies a la gent que ve cada setmana, que són pocs però ben avinguts.

Anònim ha dit...

Un "pelotazo" podrieu fer. Recualificar els terrenys de darrere de la porteria que es troba més aprop de la plaça de bous, així traurieu prous diners per fitxar a cop de talonari estos jugadors que de ben segur plenarien (un miler d'afeccionats estaria bé) el Municipal La Forja.

O posar el l'entitat en venta, ho anuncieu al google i potser algun "jeque" d'Arabia Saudita pica i la compra.

Anònim ha dit...

be menys histories rares de jeques i de gent i pensem que el diumenge tenim un dels partits més importants de la temporada i agrairiem el suport de tothom sigui de fora,d'aquí,d'allà o de masachussets.
Tot el treball que hem fet fins ara quedarà en res si no guanyem aixi doncs tots a una fins al final.
#4

Anònim ha dit...

Futbol base espectacular!!!
M'ha agradat molt, i el resultat ja vindra si ha de venir.

Ànims a tots!!!

Dani Font de Quinto ha dit...

Trobo que n,he ha alguns mes de cuatre de Campredó a l,equip.... Si este es lo motiu perque esta persona anónima que ho ha escrit, no vingue al camp... es molt respectable... com totes les opinions... pero lo fet es que lo diumenge hi havia mes xertolins que campredonencs a La Forja...i a mi , i a molta gent, trobo, mos agradaria que fossi al reves, i que demá mos trobessem mes campredonencs que canareus al camp.

Animo a tothom a vindre a donar suport a l,equip, tot i que qui falte demá, probablement siga jo mateix... jajajajaja.

Anims per dema , per si no poguessa vindre, a per la tercera..... que ho esteu fent molt i molt be.