C.F.La Cava "B" 3 - 1 Los Reyes Magos

Dissabte a La Cava van arribar "los reyes magos" anticipats.
Al minut 1, al 5 i al 20, després de tres errors campredonencs els caveros es posicionaven en una situació inmillorable per afrontar la resta del partit molt còmodament.
Va ser una primera meitat molt descontrolada, però tot i això les coses haurien canviat si Jaume hagués estat encertat a la jugada posterior del primer gol local quan després d'una passada en profunditat es quedava sol davant el porter, però finalment no estava encertat.
A la segona part, amb mentalitat nova, els campredonencs controlaven totalment el partit, però les presses no son bones, i tot i que les ganes de remuntar el partit es notava no vam ser capaços de marcar fins a 10 minuts d'acabar el partit. Per ocasions vam ser superiors i per joc també, però aquesta vegada els errors ens deixaven sense puntuar.
Tot i això crec que la derrota ens anirà bé per afrontar els pròxims partits, per anar sempre amb un respecte sobre el rival i per afrontar cada partit com si fos una final amb concentració i molta lluita com estem fent.
Ànims a tots els jugadors que perdre un partit no vol dir res, simplement que deixem de sumar tres punts. Ara a pensar en la setmana vinent, dissabte a La Forja, ens visitarà el líder, el Roquetenc "B", com sempre a les 17 hores.
Per altra banda aquest cap de setmana els petits també van perdre els dos. Els benjamins al camp del Jesús i Maria, i els pre-benjamins al camp del roquetenc.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no hi ha comentaris aixo es que sabem que hem fet un merda partit.

Anònim ha dit...

Molt bé presi, això es lo que es diu ser objectiu i lo demés son tonteries.

Anònim ha dit...

massa be s'havia començat...