NO HA POGUT SER!!

I és que avui no ha estat el nostre dia.

Remolins Bítem "B" 2 - 1 U.E.Campredó

Tot i avançar-mos en el marcador a la mitja hora de joc gràcies a Jaume, avui no ha estat el nostre dia. Hem perdut un partit contra un rival que gairebé segur estarà lluitant en la lligueta d'ascens, però el millor és que la sensació que hem donat ha estat que hem estat superiors i hem creat més ocasions que els locals.

Tot i que el primer gol local ha estat en clar fora de joc, hem estat nosaltres els que hem deixat escapar tres puntets després d'errar nombroses ocasions de gol.

Tot i això crec que el més important és la gran imatge que hem donat contra un gran rival, i que hem lluitat fins que l'àrbitre ha xiulat el final.

TOT GRAN ESFORÇ TÉ LA SEVA RECOMPENSA, i nosaltres la tindrem!!

Ànims a tots els jugadors i entrenadors per la setmana vinent. Partit a La Forja on ens enfrontarem contra l'Atlas Tortosa. Serà dissabte a les 17 hores.

4 comentaris:

nº 2 ha dit...

Una crònica molt encertada, ja que dins al camp la sensació ha estat així, podíem i volíem però no va arribar. La falta d'encert de cara a porta, l'efectivitat 100% dels contraris i l'arbitrillo, una suma de tots tres que no va ajudar. Marxes a casa amb una derrota, però al mateix temps pensant amb el resultat injust.
El dia 7 de gener ens tornarem a veure les cares, i que s'embenin bé el turmells que natros també sabem fer 20 planxes durant el partit (potser no hauria que dir això, però porto algun tac clavat).
Com sempre ànims a tots i demostrem que som una pinya com hem estat fent fins ara.

Anònim ha dit...

ja començem....

Dani Fontdequinto ha dit...

No he pogut vore lo partit, pero, per lo que diu Manel, i lo que m,han contat tant Joseret, com Jaume, vau ser superiors davant un equip que tots sabem que estará lluitant per les tres places que donen dret a la lligueta per a muntar.

Potser ara tots los jugadors esteu rabiosos per perdre sent superiors, pero jo, com a aficionat me quedo mes en la imatge, en com esteu jugant estos 4 partits, i en que vau mereixer guanyar davant un rival dels forts.

Ara, a pasar página , a acontinuar jugant aixi, que pocs partits se us escaparán, i dissabte ve un altre dels equips que jo, personalment, penso que també estarán a dalt, L,Atlas.

Anims i a acontinuar fent-ho aixi, partit a partit... i los resultats acontinuaran arribant per a be.

puig ha dit...

Sempre s'ha dit que de les derrotes s'apren. Doncs ara és moment d'apendre que hem d'eatar junts per tirar avant fins al final, hem d'apendre a seguir així lluitant fins l'últim segon del partit.
Si seguim així fent pinya amb caràcter i esforç ningú ens podrà retreure res.
Canalitzem la ràbia de perdre aquest partit i utlitzem-la de motivació pels rivals que ens venen.
núm.4