BON COMENÇAMENT!!!

Bon començament el que hem tingut aquesta tarde al camp de La Galera.

El resultat: C.F.La Galera 1 - 3 U.E.Campredó.

Fantàstic resultat en un camp molt difícil, i més per a natros, on era molt complicat controlar la pilota i jugar el nostre joc.

Però bé, les coses se'ns ficaven bé des d'un bon principi quan el porter local feia un penal a Martí amb la corresponent expulsió, que ell mateix transformava en el primer gol. Les coses es ficaven força bé i el partit el controlava totalment els campredonencs, i fruit d'això, Jaume feia el segon per als visitants d'un fort xut des de fora l'àrea. Val a dir també que en 0-1 al marcador el nostre porter Jordi aturava un penal. Així arrivabem a la mitja part, quan un aficionat local entrava al camp increpant a l'àrbitre i amenaçant-lo, la qual cosa feia retrassar l'inici de la segona part més de mitja hora fins que han arribat la força pública.

A la represa, per fi, els locals estaven més ficats al partit, i en un home menys dominaven als campredonencs que questaven una mica perduts. D'una falta molt ben treta els locals escurçaven distàncies, i han estat força insistents per remuntar el partit. Però finalment els campredonencs tornàven a agafar el control del partit i fruit d'això Diego, en una volea des de més de 30 metres sorprenia el porter local i establia el definitiu 1-3. Fins al final del partit el més destacable era l'expulsió del porter Jordi per tocar la pilota en les mans fora l'àrea en una contra local.

Així acabava el primer partit de la temporada, una victória que son més que tres punts!!!

La setmana vinent ens visita el Xerta, C.F., serà dissabte 1 d'octubre a La Forja a les 17 hores.

2 comentaris:

Joel ha dit...

Jordi! Sempre comences expulsat!
Enhorabona!

Dani. Font de quinto ha dit...

Molt bon partit per part de tots. Tret d,un ratet arran de lo gol d,ells, que vau estar un pel descontrolats uns minuts, i de la jugada aillada que va suposar l,expulsió de Jordi (enorme parada al penal, per cert ), lo nostre equip va ser molt superior , i trobo que lo resultat encara va ser curt i tot, que en vau tindre varies ocasions i algunes ben ben clares.

Lo public d,ells.... que se ho faiguen mirar, que van fora d,orbita molts d,ells. Si no saben vore que aixo es un esport i que no mos hi juguem mes que los tres punts, i no pas la vida, que se queden a casa o vaiguen a un psicóleg.

Molt bé chics!!!!!! Ara.... a donar mes valor en esta victoria fora, guanyant lo Xerta a cassa dissabte.