EREM POCS PERÒ VALENTS!!

LA CAVA "B" 1 - 2 U.E.CAMPREDÓ
I és que les baixes ens feien anar al camp de La Cava en només 2 reserves, però tots els que hi van anar van lluitar i van demostrar que sí que els importa el club.
Primera meitat molt igualada on el joc es va centrar més al centre i algún contraatac sense gaire perill per part de tots dos equips exceptuant el gol local, quan el davanter cavero aprofitava un refús del porter Manel per enviar la pilota al fons de la xarxa, gol protestat pels campredonencs per unes clares mans del davanter a l'hora del control.
Així arribavem al descans i la segona meitat semblava que continuava igual, el joc es basaba en el mig camp i intentar aprofitar els contracops per apropar-se a l'àrea rival. Així arrivaba l'empat, quan Paquito donava una assistència a la banda dreta per Didac, el que centrava al segon pal per a que Albert Galvez aconseguís l'empat. Els ànims campredonencs van augmentar i continuaven assatjant la porteria rival però sense gaire sort a l'hora de rematar, fins que una assistència en profunditat de Ramon era aprofitada amb un xut creuat d'Omar per establir el definitiu 1 - 2. Durant els últims quinze minuts l'autèntic protagoniste va ser Manel, porter improvisat campredonenc gràcies a l'absència dels altres dos porters, que va fer un recital d'aturades fins fer desesperar als jugadors locals.
Enhorabona a tots els jugadors per l'esforç que vau fer i per estar sempre confiats en remontar un partit que se'ns va posar molt difícil abans de començar.
La setmana vinent ens visita l'Arnes, serà dissabte 30 a les 17 hores a La Forja.
Us esperem!!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

va q mou!

Anònim ha dit...

"I és que les baixes ens feien anar al camp de La Cava en només 2 reserves, però tots els que hi van anar van lluitar i van demostrar que sí que els importa el club."

CLAR MISSATGE A TOTS LOS WRC !!!! AU AU AU A VORE QUI L'EMPOMA ESTA !!!!

Anònim ha dit...

VENGAAAA!!!!!

Anònim ha dit...

L'important és que ens em emportat 3punts. Així que no cal recriminar res a ningú que ia més gent que a faltat no fa molt i no s'ha nombrat res. Tothom te dret a escapar-se alguna vegada.


Salut.

Anònim ha dit...

El proxim divendres hi ha rustida x haver guanyat?

Anònim ha dit...

IIIIIIIIIIIIIEICS QUINES ATURADES DEL SR. MANEL, QUE DEGUT A LES BAIXES DELS NOSTRES GRANS PORTERS, ÉS VA FICAR BAIX ELS PALS DE LA PORTERIA EN UN PARELLS D'OUS, I ENS VA SALVAR EL PARTIT. Quina alegria desprès de guanyar, perquè l'esforç va ser molt gran de tots. El partit a la primera part va ser bastant igualat i a la segona quin far de correr, vam tenir moltes ocasions els dos equips, però la sort va caure de part nostra "ja tocava". Dos victòries consecutives que ens porten a la posició 12 de la classificació.

Dels companys que no van poder venir per anar a vore les carreres o altres compromisos 100% X 100% respectable.

Bueno afició el dissabte ens visita l'Arnes, equip que ha guanyat al camp del Godall i del Ginestar i que ocupa la 5 posició amb 14 punts. Aspero trobarvos al camp en ganes d'animar, GRÀCIES PER VINDRE AL CAMP DE LA CAVA, PER CERT, QUIN CAMP TANT GRAN OSTIA, NO ENS FALLEU.

OSCAR CURTO 7.

U.E. Campredó ha dit...

Aquí no s'obliga a vindre a ningú perquè tots estem voluntàriament, però un EQUIP no només és una persona, i s'ha de tenir un compromís. És respectable i ho respecto que cadascú pot anar on vulgui ja sigui al WRC, de viatge, o a tocar-li el cul a la novia, però el que s'ha de fer és AVISAR EN UNA MICA DE TEMPS i no el dia abans, perquè encara que no ho sabeu hi ha gent detràs que s'interessa i es preocupa de fer les coses ben fetes.

Per altra banda ja sabeu que dos partits seguits guanyats=rostida. Jo aquest cap de setmana no estic, perquè de vegades també penso en altres coses, però si hi ha algú que se'n vulgui fer càrrec de la rostida ja ho sabeu.

Anònim ha dit...

Tan si guanyem o perdem hem de tindre alguna raó per discutir..? I sempre en anonimats..?
Així no arribarem a cap lloc!

Bona victoria companys!

Mike18 ha dit...

Esta vegada SÍ!!!:

Jooosee Raaamooooooooonnn laralara lala Jooosee Ramooooooooooonnnn laralara lala....

Pd:Vaia pase tu!!!

Anònim ha dit...

Ramon capità!

Anònim ha dit...

Però hi ha rustida o no?

U.E. Campredó ha dit...

Mos han canviat l'hora del partit de l'Atlas a les 15 hores del diumenge 7 de novembre.

Anònim ha dit...

pos ia podem anar gen no sigue cosa que passigue lo de la pretemporada contra lo juvenil del tortosa, a la brasa xikets

Anònim ha dit...

Manu presidentttttttttttttttttt!!!!

Ai, no, que ja ho es.... coquets !!!!!

Jajaja

Anònim ha dit...

Jojojo!!! quin partit tu, quin partit... aixo ja esta encarrilat