AIXÍ SÍ !!

U.E.Campredó 4 - 0 U.E.Remolins Bítem
Primera meitat del partit molt disputada i molt igualada fins que al minut 35 el porter visitant era expulsat amb vermella directa després de tocar la pilota amb les mans fora l'àrea quan Didac es disposava a acabar la jugada d'atac campredonenca. A partít d'aquí tot una mica més fàcil, però els visitants ensenyaven les dents a la contra però sense gaire perill per a la porteria defensada per Jordi. Amb empat a 0 arrivaben al descans.
Ja a la segona els campredonencs han sortit a per totes, i en un corner, Puig aconseguia avançar als locals després que Ramon poses amb el cap la pilota dins l'àrea. Deu minuts després tornavem a augmentar l'avantatge gràcies a un gol d'Omar, amb un fort xut de dins l'àrea. Les coses es posaven de cara i l'entrada de Lluís per Diego donava més velocitat als campredonencs, fruit del qual, el mateix Lluís rematava amb un fort xut de fora l'àrea. Ja amb el partit totalment controlat una gran jugada des del mig camp, permitia fer una passada en profunditat cap a Omar que amb un fort xut creuat establia el definitiu 4 - 0.
Així sí que donen ganes d'animar a l'equip, no només pel resultat, sinó també per l'esforç de l'equip i sobretot que aquest cop sí s'ha jugat ordenats i com un bloc.
La setmana vinent anem a La Cava, serà dissabte 23 a les 16 hores.
Enhorabona a tots i a continuar lluitant i esforçant-mos.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

be campredo aneu aixis que els resultats aniran surtin. molts anims a tot lequip, i el entrenador.

,,, exjugador,,,

Anònim ha dit...

El primer gol no va ser aixi! Va ser de corner al segon pal, Jose Ramon la toca al punt de penal i si, Puig va enviar la pilota al fons de la xarxa!

Bon partit companys!

mike 5 ha dit...

joseRAMON, lalarala lala, joserramon lararala la a!!!!!

U.E. Campredó ha dit...

Tens raó confusió del presi, ja ho canviaré.

Presi

Joel ha dit...

Puto Mike!

Anònim ha dit...

Volem fotos!!

Mike5 ha dit...

Ek ki es lo capullo q se fa passar per mi?????????? De mike5 nomes ne hi ha un!!!!!!

Pd:la canço si que es meua!!!

Anònim ha dit...

feu fotos i les passeu al correu uecampredo@gmail.com.