ESCANDALOS 7 - 3

Increible resultat. De vergonya. La derrota més contundent des de que estic al càrrec de la U.E.Campredó.
Quan s'uneix el desencert de la davantera, la desorientació del mig camp, i el descontrol defensiu, a més li afegim un parell d'errades del porter, i si damunt li sumem l'efectivitat del rival, el resultat és escandalós.
La Galera ha fet un partit seriós, sense gaire complicacions i en ganes de jugar un partit de fútbol, en canvi els campredonencs segurament abans de començar el partit ja es pensaven que el guanyarien, com ens sol passar en aquest camp, i el resultat salta a la vista.
Si li sumem el desencert de l'àrbitre com el primer gol local en clar fora de joc, pos ja veieu ...
No sé què més dir perquè em sento impotent, ja que sé que el nostre equip ho fa millor del que hem fet, perquè no pot ser que falléssim tant al davant, ni tampoc que no sabéssim rebutjar una pilota des de la defensa.
Jo només he vist la segona meitat del partit, i en aquest periode de temps he comptabilitzat al menys 8 ocasions clares de gol, de les quals només n'hem encertat 2, en contra La Galera ha disposat 3 de clares i n'ha ficat 2 dintre.
La setmana vinent intentarem no fer el ridícul a "La Forja" contra el Remolins Bítem "B", equip que ja vam perdre a la pretemporada. Veurem el que passa.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergonyós! Pero.. anims!

Manu ha dit...

Vinga, aixequem el cap i el proper dia d'entreno, el dimecres, en parlem amb una mica més de calma i intentem solucionar els problemes que hem tingut aquest partit. Hem de ser crítics amb nosaltres mateixos i acceptar les nostres deficiències per millorar-les entre tots.
Estem treballant bé durant la setmana i l'esforç que fem veureu com a la llarga serà recompensat.

Anònim ha dit...

Cadascu a de treballar les seues carencies pero abans cal saber quines son... crec que l'antrenador hauria de cambiar de tactica ja que esta ja no val als partits (no se si en algun moment a hagut alguna tactica a seguir...)

de totes maneres, animos a tots!

U.E. Campredó ha dit...

Si a estes altures no sabeu quines son les vostres carències i us ho ha de dir l'entrenador, ja podem plegar i anar cap a casa. Perquè la majoria de vatros, encara que vos comporteu com a xiquets, no ho sou.

Anònim ha dit...

gran hermano U.E.Campredo !!!!!!!!
la cosa comensa a posar-se interessant !!!!!!!!

Anònim ha dit...

en moments difícils lo fàcil es fer el que esem fent. criticar-nos, enfadarnos i no veure més lluny el nas.
Però no es el camí a seguir...
El camí ha de ser torna a estar junts i disfrutar del futbol i els resultats ja sortiran.
ànim Campredó!! la lliga és molt llarga.

Anònim ha dit...

Si senyor molt d'acord, amb el comentari anterior la lliga és molt llarga, i l'any passat també vam començar malament.
ÀNIMS COMPANYS QUE FALTEN 29 PARTITS SI NO EN FALLA LA MEMÒRIA.
Del partit no se que dir, feiem un gol i ells en la següent jugada ens remuntaven, no vam parar de correr, però no va servir de molta cosa com podeu comprovar.No cal buscar culpables, quan guanyem guanyem tots i quan perdem perdem tots, o tots o ningú.
Donar les gràcies als nostres aficionats per el seu suport i aspero que tornen je je.

ÀNIMS A TOTS KE AQUESTES DERROTES COSTEN UNA MICA DE PAIR.

OSCAR CURTO 7.

Anònim ha dit...

Ara mateix e obert el correu, encara que no em trucat per saber el resultat, vam comentar aquest partit més de cinc i sis vegades (a veure que fariem, si guanyariem o pedriem, aquina hora deurieu jugar, unes quantes preguntes), i buenu em costa creure aquest resultat i em fa sentir molt mal (estic segur que no ens mereixiem aquest resultat, però el resultat fa molt mal a la vista). Espero que no baixem el cap i intentem fer una pinya molt gran que és lo més important per aconseguir alguna cosa més del que estem fen. Com més gran me fet, em costa més de perdre, potser algú ja se "naura" donat conte. En aquest començament de lliga m'excusat a mi mateix pensant en la mala sort, però aquesta vegada ja no sé en que pensar. Buenu ja no em faig més el pesat; ah! referent a un misatge dirigit a l'entrenador, estar clar que sempre es poden millorar moltes coses, però natros tenim que ser els primers implicats en l'equip, i crec que no ho estem lo suficientment. Ànims, i veure si puc dormir que demà a les sis toquen campanes.
Fins demà.albert.

Anònim ha dit...

Eiks aixo es un joc que es guanya i es perd pero lo que no es pot pedre mai son les ganes de disfrutar del joc i dels companys i sobre tot que no ens faigue pedre el son.Futbol es futbol i res mes, Anims

jugador plantilla ha dit...

volia demanar disculpes als aficionats i al cos tecnic en nom de tota la plantilla,va ser un accident i no tornara a passar.lo diumenge quan se va acabar el partit me vaig plantejar si seguir jugant o no,pero abandonar ara seria de cobards i ara mes que mai tenim que unir-mos mes i seguir lluitant,per a que arribin els resultats que no tardaran en arribar anims nois

Anònim ha dit...

En nom de qui parla aquest ultim..? Seria bo saber-ho..