AIXÒ VA FUNCIONANT!!

U.E.Campredó 3 - 0 C.E.Arnes
Gran partit dels campredonencs que aconseguien la tercera victòria consecutiva el que ens fa posicionar-mos a metiat taula de la classificació i en uns ànims boníssims per afrontar el proper partit.
Dos gols d'Omar i un d'Albert Galvez ens donaven els tres punts per anar sumant i intentar escalar posicions.
Ànims a tots i enhorabona per la victòria, en especial a Omar i Albert que també és el segon partit consecutiu que marquen gols.
La setmana vinent serà diumenge dia 7 de novembre a les 15 hores contra l'Atlas de Tortosa.

14 comentaris:

nº 2 ha dit...

La veritat sigue dita, un gran partit. Quan cadascú fa la seva feina i sap les seves virtuts i les seves limitacions, la cosa va bé, i a més a més, quan les ganes de guanyar són tantes som un equip molt fort i segur. Dia a dia estem millorant, estic convençut que anirem sumant si no tenim tanta mala sort com al començament. Tres victòries consecutives i anem per la quarta, ànims. Albert.
Ah! i felicitar als que marquen gols que és molt important per sumar punts.

Anònim ha dit...

Tan bon partit per a tan poc escrit?

Felicitats companys! Diumenge que ve mes!

Anònim ha dit...

Bon partit companys, un Campredó ben colocat al camp, els jugadors que ha de marcar la diferència van agafant el seu millor nivell.

TRES PARTITS SENSE PEDRE, I MOLT IMPORTANT AGANFANT CONFIANÇA QUE HAVIEM PERDUT, PERÒ JO SEMPRE HE DIT QUE L'ACTITUD D'ENGUANY ERA BONÍSSIMA I QUE ENS AJUDAVEM MÉS QUE MAI.

El próxim partit és contra l'Atlas, que a casa només ha perdut contra els dos primes, i porta 3 partits sense pedre, per els resultats és pot veure que el seu punt fort és la defensa, és a dir ens espera un partit molt dur, a un camp molt gran, ànims companys per als entrenos d'aquesta setmana, que hem penso que ens pedrem el Barça.

GRÀCIES A L'AFICIÓ PER EL SEU SOPORT.

OSCAR CURTO 7

U.E. Campredó ha dit...

Si has vist el partit sobren les paraules

pakito ha dit...

volia donar anims a didac que no s'estresse tant,que tranquil que ja marcaras que els delanters anem a ratxes i tu ja marcaras anim no t´agobies anim company

Anònim ha dit...

vinga va!!! que la cosa va bé. Però no em de baixar la guardia ja que ancara queden equips dificils, si al camp de tortosa anem en l'actitud d'estos dies atras podrem treure un bon resultat.

U.E. CAMPREDÓ.

Anònim ha dit...

cam 4_1 at rost hhhhh

bra

Anònim ha dit...

Vaia!! hem guanyat tres partits seguits i ja no anem a antrena? anem mal... ia boras com el divendres iaura un mun d gen

U.E. Campredó ha dit...

Home es que lo més important és el Barça que feien per la tele, per cert, gran partit que vau vore, i si encara diem alguna cosa perquè no han anat a entrenar els dolents som natros, perquè com que no cobra ningú poden fer el que vulguen i encara hem de donar gràcies que venen els dies dels partits.

Anònim ha dit...

Bueno però este divendres hi ha rustida? tres partits seguits guanyan, seria una bona motivacio per al diumenge jeje

Anònim ha dit...

Disabte rustida + festa!

Anònim ha dit...

dissabte metro

Anònim ha dit...

disapte metro? il diumenge qui jugara lo presi?¿ sk...

Anònim ha dit...

pero al final hi ha rustida o no?