GRAN PARTIT!!

Gran partit dels campredonencs contra un Ginestar que en tot moment ens ha demostrat que és un gran equip i que li agrada jugar a futbol.

Ginestar 1 - 2 U.E.Campredó.

Primera part molt respectuosa entre tots dos conjunts on hi ha hagut ocasions per part de tots dos equips, la més clara per als campredonencs, realitzada per Albert Galvez, però finalment hem anat al descans amb empat a zero.

A la segona els locals volien guanyar el partit i han anat a per totes, però els campredonencs donaven la cara i tenien les seves opcions. Però han estat els locals els que després d'una gran jugada s'avançaven al marcador. Uns moments de desconcert i a tornar-hi, els campredonencs tornaven a la donar la cara i intentar dominar el partit, fruit d'això i de l'insistència campredonenca ha arribat la remontada amb dos gols de Martí, extraordinari moment de forma en la que es troba, i després hem sabut defensar el resultat sense deixar-mos influenciar per la presió local.

Enhorabona a tots els jugador i tècnic per aquesta victòria molt treballada i sobretot per les ganes que estem ficant tot i que no tenim opcions més que acabar de la millor manera possible.

VISCA U.E.CAMPREDÓ

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, partit amb molt bon futból per part de tots dos equips, amb combinació i poca pilotada a l'aire així dóna goig jugar.
"Toda victoria se convierte en derrota si no es el comienzo de una nueva lucha."
(jefecito)

Anònim ha dit...

Partit molt treballat per tot l'equip, tot i anar justs d'efectius al camp del ginestar.

Vam demostrar del que som capaços de fer l'any que ve si som un equip serios i unit.

Felicitats a tot l'equip.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tot léquip.. brahim