ÚLTIM PARTIT A CASA

Despedida de la temporada a La Forja amb un empat sense gols contra l'Ulldecona "B". La tónica del partit, com gairebé sempre, va ser la falta d'encert dels campredonencs, que amb molta ilusió afrontaven l'últim partit a Campredó per dedicar-los la victòria als socis i seguidors. Però com moltes vegades ens ha passat aquesta temporada, la sort no estava del nostre costat. Martí, en un moment de forma espléndit, ens va tornar a demostrar la seva capacitat per crear ocasions, al igual que Omar, que desafortunadament també va estar desencertat, la defensa ordenada i sense donar opcions als rivals, i un migcamp amb molta projecció que aporta profunditat a les jugades.

Amb tot això crec que podem afrontar tranquilament amb garanties la propera temporada.

Aprofito per recordar a TOTS els jugadors que la U.E.Campredó està a la vostra disposició, i de cara a la temporada vinent amb una mica d'esforç per part de tots, la podrem afrontar en garanties amb tots els sentits.

Després del partit vam fer la típica festa del soci amb baldanada, que per cert, personalment em va sorpendre la falta d'assistència, però bé, tothom té la seva feina i possiblement no van poder venir.

Ànims a tots per al proper dissabre al camp de l'Aldeana.


VISCA U.E.CAMPREDÓ

3 comentaris:

Anònim ha dit...

entrenem esta semana?

U.E. Campredó ha dit...

divendres!! a l'hora de sempre.

Anònim ha dit...

Presi la profunditat la vaig donar jo, ke vaig fer com a minim 3 centrades desde la linea de fons, bon partit, ke per alguns era l'últim al camp de la forja.

Donar les gràcies a Edu i Marcos per el seu esforç i compromis, gràcies de tot cor.

Avore si acabem la temporada guanyant, espero ke molts de vatros torneu a jugar la temporada que ve en lo CAMPREDÓ.

OSCAR CURTO 7.