VICTÒRIA EN L'ÚLTIMA JORNADA!!!

Bon partit en l'última jornada de la lliga on els campredonencs s'imposaven a l'Aldeana "B" per tres gols a zero.

Paquito, Martí i Joel, els protagonistes golejadors, però destacar la gran actuació al mig del camp de Joan Pere, on ha fet el millor partit de la temporada.

Donar l'enhorabona a tots els jugadors pel treball realitzat i per l'esforç fet en les últimes jornades, que tot i no tenir cap opció per lluitar per l'ascens, els jugadors de la U.E.Campredó no han tirat la tovallola fins a l'últim partit, demostrant així que tenim moltes ganes de portar a l'equip on es mereix de cara a la temporada vinent.

Agraïr també a tots els socis i seguidors que ens han estat recolçant setmana rera setmana, tant si fes fred com calor, però sempre han estat donant caliu a l'equip.

Gràcies també a l'esforç de l'equip tècnic, Edu i Marcos, que gràcies a ells hem pogut portar andavant la temporada.

La temporada vinent més... VISCA U.E.CAMPREDÓ

3 comentaris:

nº 2 ha dit...

14 victòries, 13 derrotes, 7 empats
49 punts tampoc esta gens malament.

Jo penso que només ens a fet falta una cosa, i és confiar en nosaltres mateixos (confiar en un mateix i confiar en el que tens al costat). Està clar que de cara a porta no hem tingut gairè encert com es pot observar en 11 partits sense marcar.
La motivació una altra part important del futbol tampoc l'hem tingut al nostre costat; algú podria dir: si esteu aquí és perquè voleu i ningú us obliga, està clar, però potser a fet falta alguna cosa que ningú ho sap (baix del meu punt de vista, és una opinió).
De cara l'any vinent "borron i cuenta nueva", una forma de dir-ho. Desitjo de veritat que marxin pocs jugadors, que no abandonin el vaixell que el tornarem a reflotar. Però sòc el primer en dir, que si no tenim una mica més d'implicació que aquest any, ja no cal que comencem. Cada dia a mi em costa més pair una derrota, així que si no hi han ganes de jugar prefereixo com he dit anteriorment ja no començar. Potser hi han jugadors que quan juguem contra un equip de dalt, ja es donen per derrotats (falta de confiança en un mateix o que pensa que som una merda d'equip). En estes conclusions propies a veure que passa la temporada que vinent.

Encara que una persona, no mostri exteriorment les ganes de guanyar, de millorar, de que tots estiguem contents,etc.. jo que el coneixo interiorment sè que tenia més ganes i il.lusió que ningú de tirar aquest equip endavant, però molts com no el coneixen no han acabat de conectar del tot amb ell; només desitjar-li molta sort, i en la seua perserverancia estic segur que el que no a pogut aconseguir aquí , algun dia obtindrà la seua recompensa.

Gràcies Edu.

Joel ha dit...

Gracies a tots! :D

Dani Font de Quinto ha dit...

Eic Manu.... com se organitzaran les divisions territorials la propera temporada? He sentit a dir que volen fer en comtes de 3 territorials, com ara, 1ª, 2ª, 3ª i 4ª catalana, unificant los dos grups de preferent en un o algo aixi. En sabeu alguna cosa?