QUIN ROBO!!!

U.E.REMOLINS BÍTEM 1 - 0 U.E.CAMPREDÓ
Quin àrbit. No sé com encara s'atreveixen els senyors de la federació d'àrbits d'enviar a xiular a aquests àrbits. Però bé, també em sembla que l'únic que els ensenyen és a cobrar al final del partit, que al fi i al cap és l'únic que els importa.
Deixant de banda a l'individu que vist de negre, el partit va ser durant els noranta minuts molt disputat per tots dos conjunts, sense gaire perill per cap dels dos conjunts tot i que sí que és veritat que en quant a ocasions de gol els locals van ser superiors, però sense encert o amb l'encert del nostre porter Jordi. La més clara pels Campredonencs la va tenir Heder, que després d'un ràpid contraatac per banda conduït per Omar no va estar encertat a l'hora de rematar.
En definitiva un partit molt lluitat per tots dos equips que es va decantar a favor dels locals gràcies a un penal molt dubtós (però que molt) xiulat al minut 94. I després d'això, en la pròxima jugada, a l'àrea local, petita tangana, on l'àrbitre l'únic que se li va ocórrer fer és xiular el final del partit, deixar que es barallin els jugadors, i marxar cap als vestidors deixant als jugadors al camp!!! Vergonyós però és el que hi ha!!!!
La setmana vinent jornada de descans i la pròxima ens visita La Cava "B".
VISCA U.E.CAMPREDÓ

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Llàstima companys. M'han comentat que el partit va ser molt disputat i que l'actitud molt bona, mala sort el resultat.
Ara no podem desanimar-mos tenim el quart classificat a 12 punts i elo cinquè a 7, tenim ke agafar forces, i continuar entrenant i lluitant.

Voldria felicitar a Daniel per el seu fixatge per el Masdenverge, i desitjar-li molta sort, ànims amic.

Oscar curto 7.

Anònim ha dit...

VILLARATOOOOOOOOOOOOOOO

Anònim ha dit...

manu an dit algo del partit contra el remolins??

Anònim ha dit...

aixo sta abandonat

Anònim ha dit...

me penso que no s'ha jugat més!!!