U.E.CAMPREDÓ 6 - 2 C.F.GALERA

Molts gosl en un partit on l'ambició campredonenca es va demostrar des del primer minut que l'àrbit va xiular l'inici del matx. Segurament també en ganes de tornar la derrota amarga de la primera volta i també perquè amb aquesta victòria ens situem empatats a punts però amb avantatge per golaverage.
Dos gols Martí, dos Paquito, un Albert i un Diego ens feien obtenir la golejada més àmplia de la temporada.
La nota curiosa del partit va ser el gol que ens va fer la Galera al tornar-mos la pilota després de que Jordi es fes mal en una jugada fortuita, i molt esportivament, tot seguit, ens deixaven fer un altre gol per rectificar el petit error fortuit.
Molts de gols que ens permeten agafar forces per anar la setmana vinent al camp del Remolins-Bítem "B", dissabte 26 a les 15:30 hores.
Enhorabona a tota la plantilla i cos tècnic per l'esforç realitzat, i enhorabona també a Oscar Estorach, que després de 5 anys inactiu tornava a vestir la camiseta campredonenca.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé companys.
Com ha dit lo Presi, felicitar a Oscar per el seu retorn, de lateral ho va fer molt bé.
L'any passat vam anar de més a menys, i ara penso que és l'hora d'entrenar en més ganes que mai per poder millorar en la classificació, ens ha de servir de motivació que si guanyem el pròxim partit ens ficarem molt aprop dels nostres rivals, companys no podem tirar la toballola, ànim i ens veiem el dimarts.

Gràcies a l'afició per el seu soport.

Oscar Curto 7.

Anònim ha dit...

Bon partit, crec que la gent hi ha té més implicació i juga en mes ganes. Si seguiu així podeu quedar en un bon lloc i no fe tan mal temporada com és veia fa uns mesos enrere.
Per la incorporació nova, crec que no és mal jugador i pot contribuïr a l'equip posant les ganes que dissabte passat va posar.
També animar als davanters que crec que tant didac com omar son imprecindibles(tant per les ganes en que juguen com per el joc i asistencies a la resta de jugadors) per seguir lluitant per les posicions de davanteres.
Anims a Raul que tot i gaudir de pocs minuts va jugar bé.
Res més, molts d'ànims per al dissabte vinent i aveure si torneu a guanyar un Remolins-Bitem fort com va demostrar a la Forja.

U.E Campredó!!!

Anònim ha dit...

"imprescindibles"???

Anònim ha dit...

No ho dic pels 6 gols, ni per la gran victoria, sino per l,actitud dels jugadors.

Tots los partits en esta actitud i los resultats sirán mes positius segur.

Lo que pasa es que la realitat mos diu que ara hi ha massa jugadors i que los que en queden fora o a la banqueta s,emprenyen i ho malden tot, que no dixa de ser normal, pero los aficionats demanem una actitud com la de dissabte passat. Després , tant si se guanya com si se perd, estarem ben orgullosos de vatros.

I ara.... a sortir a guanyar a Bítem .

Molt bé chics.

Joel ha dit...

No passa res per estar a la banqueta!
Aixi s'apren!

Anònim ha dit...

Bon partit dissabte,felicitats a tots, per sort no podia comensar millor, gracies pels anims rebuts!!

Estic molt content de puguer tornar a jugar en vatros.

Ja que a mamare li va tocar la rifa i que ja torno a jugar en lo millor equip de la comarca, divendres a la nit farem rustida i mos minjarem lo pernil!
Bueno hastal divendres!

Vinga que dissabte tenim partit molt important.

Oscar Estorach (lo numero que me donen)

Joel ha dit...

El 10 ha quedat lliure.. ideal per a tu!

Anònim ha dit...

Que li passa a Albertet?

Anònim ha dit...

bon dia, a veure qui porti el número 11 que sàpigue que el te net jeje el tinc jo (#16).
A veure si puc venir a la rostida del divendres que aquesta setmana vaig de tardes però com és gratis!!! esto es gravissimo!!
Puig

Anònim ha dit...

vaya robo esta tarde a bitem estic molt cabrejat