U.E.CAMPREDÓ 2 - 2 U.E.TIVENYS

Puntet molt important que sumem després d'un partit molt intens contra el segon classificat i on qualsevol resultat hagués pogut ser vàlid.
Podriem dir que les errades de tots dos conjunts han estat la nota més destacable, ja que a causa d'elles s'han produït els quatre gols, cosa que vol dir que el partit ha estat força intens amb molta concentració i aquests petits errors han estat els que haguéssin pogut decantar el partit per a un equip o l'altre.
Per part del Campredó ha marcat Miguel, que s'estrena com a golejador, i Omar amb el seu vuitè gol.
No ha estat un partit amb gaires ocasions, però l'entrada a la segona part de Martí, Manelet i Paquito, juntament amb Oscar al mig camp, han donat una nova forma de jugar que per poc no hem pogut materialitzar amb un altre golet que ens hagués donat la victòria.
Podem dir que ha estat un partit molt lluitat contra un gran equip, amb molt de respecte mutu, i que qualsevol dels dos s'hagué pogut emportar la victòria.
La setmana vinent ens visita La Galera, esperem a tots els aficionats per donar-mos suport ja que seran tres punts molt importants per lluitar per les zones capdavanteres.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

2 punta mes k la primera volta

Anònim ha dit...

Un partit molt disputat, on els dos equips ho van donar tot al camp fins a l'últim minut.
Un empat que tenim de fer bo la pròxima jornada guanyant a la Galera.
Jo trobo que ens els últims minuts vam abusar de la passada llarga, i haguessim tingut de buscar més a Paquito en la mitjapunta, jo principalment vaig pecar de no buscar-lo més. Bueno ho vam intentar en tota la nostra força i en una molt bona actitud, tenim d'intentar de fer el nostre fúbol, no vam poder combinar massa vegades, el tivenys també presionava molt, però en els últims minuts no ens tenim de ficar nerviosos i jugar més, no anar tan directes al gol. Voldria felicitar a tots els meus companys per l'esforç fet.

Gràcies a l'afició per el seu soport.

Oscar Curto Chavarria

Joel ha dit...

El nostre capità sempre fen la seva cronica! Be capi! Tot sobre el partit crec que ja ho has resumit prou be i no afegiria cap detall mes.. o si! No hem van treure targeta! Oe! Cosa normal ja que no faig fer molt xD

Bromes o no a part, durant tota la temporda, partit rere partit sempre s'ha questionat per diru dalguna manera la feina i la posicio del mig del camp de l'equip. Es cert que no disfrutem tocan la pilota i que durant els partits la veiem poc i amb la gent que disposem a lequip crec que tindriem molta facilitat per poder tocar la pilota sense problemes i poder efectuar un bon joc i vistos i no com es gaire sovin "la pilotada".
No soc qui per dir res pero donare una opinio que no passa res per una possible millora a l'equip, aixo sempre! Jo apostaria per una formacio 4-3-3 (com lo Barça, no? I guanyar-ho tot!) ja que penso que sempre estem molt estatics al mig, un per dreta i latre per esquerra i poques vegades ens anem intercanvian per moure el joc, i es per aixo que reforsaria el camp amb 3 homes i donaria peu a mes toc de pilota ja que el mija punta moltes vegades es queda mes com a delanter. A Benissanet es va provar i no va anar gens malament a pesar del resultat.
És una opinio, una visió desde el meu punt de vista, per ajudar a l'equip i no m'enysprear la feina de ningu que cada comentari la gent malpensa.

Bueno equip, aquest any si! Ens veiem disabte.


POSDATA: No soy Dani! Jijiji!

Anònim ha dit...

A anonim le gusta esto.

PD: tampoco soy dani!