C.F.ULLDECONA 5 - 3 U.E.CAMPREDÓ

Primer partit de l'any amb derrota, amb molts de gols, però amb una gran sensació de que aquest equip ha canviat en joc i sobretot en actitut.
Primera meitat molt igualada on s'arribava al descans amb empat a un , gol campredonenc de Omar després d'aprofitar un mal refús del porter. També el mateix Omar estavellava la pilota al travesser d'un fort xut de fora l'àrea. Destacar la gran feina que va fer aquesta primera meitat del mig camp campredonenc amb Oscar i Joel, recuperant pilotes i organitzant el joc. A la segona part començàvem malament, una errada del porter feia que els locals s'avancéssin al marcador i poc després una pérdua de nervis després d'una mala entrada, feia que Ramon ens deixés amb deu jugadors. Tot i això, els campredonencs no abaixaven el cap i aconseguien empatar a 2 després d'un córner tret per Heder i rematat de cap per Paquito.
Però la inferioritat numérica i els ràpids contraatacs, juntament amb alguna errada, feia que els ulldeconencs es posessin amb un marcador favorable de 5-2. Finalment l'esforç campredonenc era novament recompensat amb una altre gol de Paquito que deixava el definitiu 5-3 al marcador.
Normalment no parlo gaire dels àrbits, però en aquest cas és imperdonable i de denúncia el que ens va fer l'àrbitre de l'encontre al deixar treure de banda dues vegades al conjunt local després d'haver assenyalat un falta per mal treta de banda, jugada en la qual arribava el tercer gol local.
Només donar ànims a tots els jugadors perquè amb l'actitut que vam demostrar al camp i les ganes que vam ficar segur que els resultats positius no tardaran en arribar.
La setmana vinent juguem a "La Forja", serà dissabte 15 de gener a les 17 hores contra l'Aldeana "B"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Paquito Pichichi!!

Anònim ha dit...

Jose Ramon LALALALA LALALALA!
Jose Ramon LALALALA LALALALA!

Anònim ha dit...

Rectifico... a SUPERJOSERAMON la la la la la la ... a SUPERJOSERAMON la la la la la