U.E.CAMPREDÓ 3 - 0 U.E.ALDEANA

Bon resultat davant un rival més difícil del que ens diu el marcador, ja que va ser en tot moment un partit molt igualat en quant a joc i ocasions, on aquesta vegada sí que vam saber aprofitar les ocasions, Paquito, Lluís i Manelet, els autors dels gols, i dos gols més anulats per l'àrbitre de l'encontre, que com sempre en va fer de les seves.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Quatre paraules nomes?
Quan es perd ja se sap critica ja..

Anònim ha dit...

Per al senyor col.legiat (per dir-ho d,alguna manera).... Cuan dos atacants se queden sols davant lo porter i un li passa la pilota a l,altre per a que remate , i esta pasada va PER DAVANT DEL JUGADOR QUE REMATARÁ.....MAI SE POT PITAR FORA DE JOC.

Molts arbitres nous este any, i joves, pero, cheic..... lo nivell es paupérrim

Anònim ha dit...

peerdoneu, algú em podria passar un mail de contacte del club? el meu correu es bolunyeta@gmail.com
gràcies!

U.E. Campredó ha dit...

uecampredo@gmail.com

U.E. Campredó ha dit...

Es que del partit no he pogut ficar gaire més crónica del que m'han dit, ja que he tingut que estar tot el partit dins la cantina servint als espectadors, i llavors hi ha moltes coses que no puc veure. Però no patiu, que si la setmana vinent vé més gent per ajudar-me i puc veure el partit una mica més, la crónica serà més llarga.
Gràcies per recordar-me que estic sol.
El Presi.

Anònim ha dit...

A l'anònim que comenta l'actuació de l'arbitre només corregir-li que si un jugador rep una passada i es troba per davant la pilota quan aquesta surt del peu del company i davant seu o a la mateixa alçada només té un jugador rival és fora de joc, no clar, claríssim. En canvi, si en el moment de sortir la pilota del peu del passador el jugador està per darrere d'aquesta, mai serà fora de joc, independenment de si hi ha defenses o no.

Joe.. ha dit...

Trobo a faltar les rustides..!!
Jajaja!

Anònim ha dit...

pagaaan algunaa pos!

Anònim ha dit...

No vos la mereixeu..!

U.E. Campredó ha dit...

Si trobeu a faltar les rostides potser només cal proposar-les a l'entreno, que tot i que les coses podrien anar millor tampoc ho estem fent tan malament.
Només hem de quedar en quin divendres la fem.
Per altra banda m'han fet la proposta de jugar el que queda contra el Jesús i Maria, el dimecres 26 de gener al camp de l'aldeana. Comenteu a l'entreno si hi ha disponibilitat de jugadors.

Joe.. ha dit...

Respecte el partit ho veig dificl ja que es entre semana pero per qualsevol cosa conteu en mi, tres puntets d'or!
Respecte la rustida en divendres.. perfecte..! Jajaja ;)

Fins divendres!