Un de dos

Divendres jugàvem el partit aplaçat que teniem contra el Jesús i Maria "B", restaven 35 minuts en els quals els campredonencs sortien al camp amb la consigna d'atacar, atacar i atacar. I així ho van fer, amb el bon resultat ja que els 10 minuts ja guanyàven 0-3, i finalment el partit va acabar amb el resultat de 0-4. Els autors dels gols: Paquito, pichichi de l'equip, i Didac, que s'estrenava com a golejador, tots dos per partida doble.
Però la dura realitat ens apareixia dissabte al camp de La Santa Creu a Jesús, on el catalònia, sense crear gaires ocasions, ens demostrava que les poques que van tenir les van saber aprofitar. La nota negativa van ser les expulsions de Martí, amb dos grogues, i de Joel, amb vermella directa, gràcies a la nefasta actuació de l'àrbitre, com sempre. El resultat final va ser de Jesús Catalònia 2 - 0 U.E.Campredó, però això no vol dir que els campredonencs haguéssin donat el partit per perdut, ja que en tot moment van intentar remuntar-lo, i quan més prop estàvem, ja amb un jugador menys, Didac va fallar el control que l'hagués pogut portar a marcar l'empat, i en la jugada següent, la sentència dels jesusencs, amb una contra per banda dreta que finalment era rematada des del centre de l'àrea sense oposició campredonenca.
Bé en definitiva, un partit molt lluitat, on es va intentar en tot moment però que aquesta vegada no va poder ser.
Ànims Campredó que la setmana vinent ho tornarem a intentar contra el Rasquera a La Forja.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno presi lo tena dels arvits sense comenentaris perque ami lo divendres lo senyor garcia chavarria en molt males paraules avans de comensar lo partit me va dir que no me podia posarme en edu ala vanqueta.

vueno presi per al divendres rostida que ja la pagare jo.

lantic delegatjose

Anònim ha dit...

arvits, vueno, vanqueta i altres... jojojojo!
Joseret president d'Egipte!!!

Anònim ha dit...

Nivell C de Catala!

U.E. Campredó ha dit...

El tema dels àrbit és una lluita perduda, perquè ells tenen el poder i encara que ho facin malament no els hi passa res. En canvi si natros ens equivoquem en una entrada, ... 4 o 5 partits de suspensió. Ells cobren i natros paguem. No ho arreglarem.

Anònim ha dit...

Dixeu anar a joseret que lo seu teclat no té "B".

Anònim ha dit...

Joseret, xeic, fes un curset de mecanografia, coquetsssss !!!!!!1

Anònim ha dit...

la qüestiió no és el COM es diuen les coses sinó el QUÈ es diu.... tothom ens equivoquem!
Tota la raó, José!

El vice