REMONTADA "IN EXTREMIS"



Dissabte vam assistir a una tarde de fútbol força emocionant. El resultat final U.E.Campredó 2 - 1 F.C.Godall.
Al començament del partit i durant la primera mitja hora, va ser un constant atac dels visitants contra la porteria que defensava Manel, tot i que amb una mica de fortuna el marcador no es va moure, i després d'aquesta mitja hora els jugadors campredonencs van anar agafant confiança amb la pilota i van començar a jugar i crear ocasions, però el marcador no es va moure durant questa primera meitat.

Ja a la segona part del partit, el joc estava més igualat, amb atacs per part dels dos equips, tot i que sense gaire encert de cara a porta fins que els visitants s'avançaven al marcador després d'un xut que rebotava en el nostre defensa Miguel i desviava la pilota al fons de la xarxa. Seria el 0-1 en el marcador, però l'ànim no va decaure i els campredonencs van continuar atacant i creant més ocasions que no es materialitzarien en gol fins que, després d'haver fet un pal, i ja passat el minut 80 del partit, Ibrahima s'emportava una pilota i encarava el porter visitant fent així l'empat que ens mereixíem. Amb els ànims pels núvols, continuavem insistint i després d'una centrada de la banda, Pani rematava la pilota al pal i el refús posterior sortia desviat. Però l'alegria va arribar quan ja en el minut 90, Ibrahima altre cop, després d'una autopassada perfecta tornava a marcar i establia així el definitiu 2-1.

Sobretot gran segona part que va realitzar el conjunt d'Àngel Alvarez, que no va perdre mai l'esperança i va lluitar fins al final.


I la setmana que ve, ens desplacem a Tivenys, dissabte 11 d'octubre a les 16:15 hores.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mecagon , amb lo chic senegales este. Que n,es de bó el cabronas !!!! Corre tot lo partit, no es cansa, es una béstia parda, i , a sobre, te bon regat, la toca be i té bona técnica.

Lo segon gol se fot una autopasada per l,esquerra del defensa, se lin va per velocitat per la seua dreta i arriba sobrat per a afusellar lo porter. Impresionant.

Manu, cuideu en este chic, que es una joia.

L,equip se va refer d,una primera part molt dolenta (jo crec que l,ansia per la primera victoria es la que fa estes coses) i d,un inici de segona part en dos ocasions clares del Godall i mos va regalar casi mitja hora d,un molt bon joc.

Anims chics, ara pac amunt, que lo grup está molt igualat i dimecres si guanyeu a Alcanar estareu a zona alta.

Anònim ha dit...

Donar ànims i felicitar a tots els jugadors per la victòria aconseguida.
endavant U.E.Campredó.
Paco.

Anònim ha dit...

videos videos videos!!!

Anònim ha dit...

La victoria ha de fer agafar la confiança que jo crec que faltava. A partir d,ara estic segur que los jugadors jugaran més com saben jugar que hasta ara i los resultats aniran arribant.

Jo hi confio molt. Confieu vatros també.

Anims chics !!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Doncs si aquest noi senegales és tan bó, ja sabeu que heu de fer, que tota la resta de jugadors entrenen al seu ritme y que aprenguin de la seva qualitat.

Anònim ha dit...

Home.... no tots els jugadors poden tindre lo mateix nivell fisic ni futbolistic ni táctic uns que altres. Lo que conta es L,EQUIP SENCER, que es qui mos fará tindre exits o no tindre,n.

Lo que si que es veritat es que l,equip, hasta ara, jo crec que no ha jugat ni de lluny lo be que pot arribar a fer-ho. I crec que ara que ha arribat la primera victoria jugaran mes tranquils i n,arribaran molt millors resultats.

Mai un equip haura guanyat fent tan poc en un partit com lo remolins a casa nostra. Pero es que natros vam fer igual o menos.

La segona part de l,altre dia, contra lo Godall, a partir del gol d,ells, estos 25 30 minuts,... aixó es el cami a seguir, i ho podeu fer chics, perque en sabeu de fer-ho, es cuestio de confiança.

Anònim ha dit...

Quin comentari mes injust, per cert, de l,anonim, de demanar que tots tinguen lo fisic i la qualitat de ibrahima. A vore, es com si li exigim al propi Ibraima que tingue la visio de joc que te Raul, per posar un exemple, o la qualitat centrant i penjant pilotes de Joel.. i en puc dir mes d,exemples. Cada jugador es diferent en les seues virtuts i los seus defectes.

Ibraima m,encanta, pero corre massa vegades sense haver-ho de fer, lo chic aguanta, perque fisicament es fortíssim, pero al tram final de temporada pot arribar absolutament fus.

Es clar que, ja hi ha un entrenador per a corregir aixo i moltes coses mes, jo soc un simple aficionat i en sé lo justet d,aixó del futbol.