JA ESTIC AQUÍ

Sento molt no haver pogut fer la crònica abans, però encara que algú no estigui d'acord també em mereixo fer vacances, je je.
Bé, com ja sabeu tots, el partit que vam disputar contra el Remolins-Bítem "B" el vam perdre per 0-1. No puc opinar molt perquè no el vaig veure, però pel que m'han comentat, el més destacable és que ens van anul·lar un gol per !fora de joc!?, que segons declaracions del tècnic visitant era claríssim però la majoria de comentaris que m'han fet és que era més que dubtós, i que l'únic gol visitant va arribar amb una jugada aillada, ja que els visitants no van crear més ocasions clares de gol.
També val a dir que els comentaris més abundants que m'han fet és que nosaltres tampoc vam saber aprofitar les ocasions que vam tenir i que llevat del gol anul·lat i un parell més d'ocasions no vam crear gaire perill a la porteria visitant. Bé, en definitiva, primer partit a "La Forja" i primer partit perdut.
Respecte al partit de la setmana passada contra l'Alcanar "B", es va suspendre a causa de l'aigua que va ploure i vam acordar que el jugariem el dimecres dia 8-10-2008 a les 21 hores. O sigui que si algú no té "faena" ja sap el que fer.
I per últim, aquest cap de setmana, dissabte 11 d'octubre, ens visita al nostre camp el Godall, partit que es disputarà a les 17 hores com sempre.

8 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

weno i els videos que?¿ tampoc ne ian?

Anònim ha dit...

Ei presi no avansigues tan que el dissabte es 6 no 11.

Anònim ha dit...

quina badada no es 6 es 4

Anònim ha dit...

tampoc es 4 si no que es 11 perque este finde se descansa

Anònim ha dit...

Campredó 2 Godall 1. Mira tu si se descansa...Felicitats nois!

Anònim ha dit...

Vinga Campredó!!!

Anònim ha dit...

Jo també visc a Campredó... vull dir: ¡Vinga Campredó!