DERROTA DOLOROSA

Dimecres 08 d'octubre vam disputar el partit aplaçat per pluja contra l'Alcanar. Resultat final: Alcanar 1 - 0 Campredó. L'horari "champions" no ens va afavorir (21:00 h.)
Una derrota que va venir a través d'un gol que ens van marcar al minut vint de la primera, després d'un córner mal assenyalat, que el davanter contrari li fes falta al nostre defensa, i que rematés amb l'esquena, sense saber d'on li venia la pilota i ningú podés fer res per evitar-ho.
No és que nosaltres haguéssim fet un gran partit, ja que tot i que vam controlar prou bé la pilota, no vam saber arribar a la porta contrària clarament, llevat de dos ocasions molt clares que vam tenir a la treta de dos córners on Pani es quedava sol i rematava amb el cap per damunt el travesser. Dos jugades gairebé calcades una en cada meitat del partit. Els canareus, a partir del gol es van dedicar més a destruir el nostre joc i perdre el temps quan a algú li feien falta que a intentar superar el marcador; tot i que van tenir vàries ocasions, cap va ser de gaire perill per al nostre porter Jordi.
Els últims deu minuts del partit vam avançar línies i semblava que el gol de l'empat podria arribar, però aquest cop no vam tenir tanta sort.
Penso que cada dia els jugadors estan més compenetrats i ja veureu com d'aquí poc els resultats arribaran.
Dissabte 11, ho tornarem a intentar a Tivenys.