JORDI, JORDI, JOORRDI !!!!!!!!!!!!!!



Aldeana "B" 1 - 1 U.E.Campredó


Gran partit en intensitat el que hem viscut aquest dissabte al camp "La Unió" de l'Aldea on el més destacable ha estat el nostre porter, davanter i "tot terreno" JORDI.


Primera part on l'Aldeana, líder del grup, ens va mostrar perquè ho és, amb una mitja primera hora molt bona que va intentar batre al porter visitant sense aconseguir-ho ja que un inspiradíssim Jordi ho parava tot. La primera ocasió dels locals arribà als 10 minuts de joc quan després d'una jugada es queda el davanter a la frontal de la gran i remata amb el peu dret però es va topar amb una estirada increible del nostre porter aturant així el primer ensurt que hem tingut. Poc més tard una altra jugada local la torna a desviar Jordi, aquest cop amb els peus, quan el davanter aldeà es tornà a quedar sol per fer la rematada. El Campredó mentre tant, intentava tocar la pilota i anar enviant pilotes als davanters Heder i Ibrahima, tot i que no hem estat encertats a l'hora de rematar a porta. Ja a la segona part, els locals continuaven amb la seva pressió, i arran d'una falta involuntària d'Albert després de tocar la pilota amb la mà, ja que el contrincant el va desequilibrar, en una errada defensiva campredonenca,els locals feien el primer gol després d'una jugada assajada on es quedava el davanter sol altre cop davant el porter que va poder desviar el xut inicial però el rebot ja no va poder fer res ell ni la defensa.
A partir d'aquest gol Àngel Alvarez ha enviat els seus jugadors a atacar una mica més i provocant que els aldeans es tanquessin al seu camp, i fent pujar al porter Jordi a rematar els córners, i mira per on, a falta de dos minuts pel final, després d'un córner, el nostre porter Jordi feia l'empat. Així fins al final del partit res més destacable. L'única nota negativa la petita picabaralla que es va formar entre els jugadors de tots dos equips, però res greu.


Esperem que continuem en aquesta línia i arribaran els resultats, ho tornarem a intentar DIMECRES dia 29 d'octubre a les 21 hores contra el Jesús Catalonia, partit aplaçat de la setmana anterior per pluja.


Ànims a tots els jugadors pel bon partit que heu fet, sobretot a la segona meitat, i per no donar res per perdut fins al final.


U.E.CAMPREDÓ

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar a tots els jugadors, per aquest esperit de lluita fins al final del partit, al camp de l'aldea, en especial a Jordi. L'enhorabona.
Endavant U.E.Campredó.
Paco.

Anònim ha dit...

Quan es lo porter qui a de marcar els gols, significa que alguna cosa falla!

Anònim ha dit...

No falla res home! aixo es que lo porter es molt bo (pero que no se n'anteren que mol fotran).

Anònim ha dit...

És un Garbajosa en potència... un multiusos! jeje

krusty ha dit...

Com està lo camp per a jugar a avui davant lo Catalònia "B"??

Anònim ha dit...

ànom Campredó, amb l'ajut i l'esforç de tots aquest any l'equip tornarà a estar a la lligueta, ara, heu de jugar en calma que la pilota no crema ni mossega, s'ha de jugar mes la pilota y els fruits ja sortiràn

un fanàtic del bon futbol.

Anònim ha dit...

Esta banda no fan bon joc en sa vida!!! nomes cal vore los gols que porten...

Piñauu piñauu!!!

Firmat: lo PISTOLERO

Anònim ha dit...

lo que faltava

Anònim ha dit...

voto a jordi per a alcalde de campredo! (és polifacètic, no?)

:-))