APLAÇAT!

Dissabte teniem que disputar el partit corresponent a la 6a jornada, però a causa de la pluja el vam tenir que ajornar.
Cal agrair al Jesús Catalonia que ens van permetre aplaçar el partit, ja que en un principi s'hagués pogut començar a jugar però haguéssim destrossat la gespa, ja que exceptuant les porteries, la pilota corria perfectament pel camp.
El partit va quedar aplaçat per jugar-lo dimecres dia 29 d'octubre a les 21:00 hores.
Però abans, dissabte 25 jugarem a casa del líder actual, l'Aldea.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

I guanyarem !!!!!!!

Anònim ha dit...

au vinga noi! no siguem tan ingenus!

Anònim ha dit...

Presi, he vist el comentari de les baixes i com diu un anònim t'has deixat a Aguilar i Roger. El segon m'han dit que està fent un molt bon inici a Bot, no? Com és que va marxar? Com es que no jugava si ara juga allí tots els partits i el Bot esta a dalt? Aix Aix. I el primer coses de feina?

Va presi que les coses surtiran tard o pronte que realment amb una mica de sort ara tindriem 4 o 5 punts més, perquè tret del partit contra el Godall, la sort està clar que no la tenim!

Amunt campredo!

Anònim ha dit...

una mika no, mooooolta sort pq nois este any es any de crisis...... xo trankils a la llarga el 3ª regional ho treuran i llavorç ja no us caldra patir per estos camps de pataques....

U.E. Campredó ha dit...

Teniu raó, ja sé que hem vaig deixar a Aguilar i a Roger, però per les presses ...
En el cas de Roger hem va comunicar que, al igual que l'any passat, tenia pràctiques d'estudis en dissabte per la tarde, i com que nosaltres sempre juguem en dissabte i la majoria d'equips també no podria venir. Llavors em va dir que el Bot li havia ofert d'anar a jugar amb ells, i com juguen en diumenge podria anar. És tan fàcil com això.
El que diu que properament treuran la tercera regional té molta raó, encara que possiblement ni ho sàpigue, ja que en un principi l'any vinent volen eliminar la categoria de preferent i quedarà la 1a catalana, com ara, la 2a catalana (equivalent a 1a territorial), 3a catalana (equivalent a 2a regional) i 4a catalana (equivalent a 3a regional).

Anònim ha dit...

no entenc què volen dir en això de camps de pataques

Anònim ha dit...

los camps ?

Anònim ha dit...

Este finde marcare!!
xD

Anònim ha dit...

Y referent a Manolo la temporada pasada estaba dalt del pi, y ara no esta ni a mitan, que esta pasant pressi..

Anònim ha dit...

Manu les deçiçions en un partit o en els antrenamenst qui les pren. Crec que no anem pasa be la lliga de ascens esta molt llum que penses.. UN SOCI

U.E. Campredó ha dit...

Les decisions en un partit, com sempre, corresponen a l'entrenador, que per alguna cosa està. Ja sabem que no estem en situació idonea per arribar a les posicions capdavanteres, però en les moltes baixes que hem tingut qui s'atreveix a valorar algú o alguna cosa dels partits.
Tot i això també us heu de fixar que som un dels equips menys golejats, i quan els davanters afinin més la punteria estic segur que parlarem d'un altre tema.
En quan a lo de Manolo, té un esguinç al turmell dret i encara li queden uns quants dies. Esperem que aviat puguem comptar amb ell perquè últimament s'estava esforçant molt i ha tingut poques oportunitats.

Anònim ha dit...

no se que pasa en los camps, estem en un grup on per sort tenim tots els equips uns camps molt bons. Pot ser el pitjor es el de Tivenys, pero els altres tots son de gespa natural o artificial.
O sigue que de camps de pataques pocs.

Anònim ha dit...

Lo del venus tame es de terra...