BON COMENÇAMENT!!!

Diumenge dia 30 de setembre HEM començat la lliga a Alcanar.
El resultat: Alcanar B 1 - 2 U.E.Campredó.
Fantàstic resultat per començar. Tres punts que ens donen molts ànims.
La primera part va estat genial, una gran colocació al terreny de joc, un gran joc entre els jugadors tot i que davant teniem un rival que també jugava força bé.
Després de varies ocasions de gol, una gran jugada on després d'un refús s'obri la pilota a la banda on estava Jaume que al primer toc centra la pilota i l'oportunista Marc empenta la pilota dins la xarxa i GOOOOOOOOL!!! Ja comencem guanyant.
Així hem acabat la primera meitat.
A la represa les coses han canviat una mica. El joc s'ha començat a endurir arribant fins i tot a les mans, on després d'una jugada de Didac, quan ja no estava en la pilota un defensa canareu li ha engegat un cop de puny a la cara.
Entre nervis pel joc dur hem fallat varies ocasions clares i finalment en un despiste i després d'una falta treta ràpidament pels canareus ens han marcat l'empat.
A partir d'aquí hi ha hagut uns minuts de desconcert per part dels campredonencs els quals els jugadors canareus aprofiten per presionar i atacar la porteria defensada per Jordi.
Per sort en un contratac de Jaume després de fer dos regats li fan falta dins l'àrea i l'arbitre xiula penal, el qual el transforma David en un xut ras a l'esquerra del porter. Els últims deu minuts han tornat a endurir-se les entrades i en un altre contracop de Martí llença un xut que s'ha desviat un pam per sobre el travesser.
Bé, però al final hem guanyat, tot i que hem patit una mica.
Espero que això sigui el començament d'una bona ratxa.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

9 comentaris:

Anònim ha dit...

BEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
3 punts a la saca

Anònim ha dit...

Felicitats!!!!!! La setmana que ve a casa no podem falla, que continue la ratxa!! Quin goig poder llegir les cróniques dels partits el mateix dia, sta molt be!!

Anònim ha dit...

Perfecte, ja tenim 3 puntets, los jugados be, l'antrenado tmb be, i l'afició espectacular sense parar d'animar en cap moment i defensant als jugadors dels insults d'algun aficionat canareu, força CAMPREDO.

Anònim ha dit...

BEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , AKEST ANYS SI VISCA EL CAMPREDO. UN EX SOCI

Anònim ha dit...

UN BON CAMPREDÓ, EN MOLTA FORÇA AL CENTRE DE LA DEFENSA EN 2 TIOS IMPRESIONANS, UN POTER QUE CADA VEGADA ES MILLOR, PERO HA DE SEGUIR TREBALLANT, JAUMET COM SEMPRE UN PARELLET DE MARXES MES QUE ELS ALTRES, TOTS MOLT BE EN FI, UNA MICA LENTO OSCAR QUANT VA SORTIR I ALBERT UNA MICA FALLON PERO BUENO UN ALTRE DIA HO FARAN MILLOR, MOLTES FELICITAT A TOTS.

Anònim ha dit...

PRESIDENT QUE NO ESTAVES ACOSTUMAT A GUANYAR EL PRIMER PARTIT, QUE SE SENT, ESPECTACULAR L'AFICIÓ JA PODEM ESTAR CONTENTS, PRESI ESTAS CONTENTET JEJEJEJEJE UNA ABRAÇADA

Anònim ha dit...

dixala jordi que vaig de cara, dixala que vaig de cara,dixala!!!
jajaja

Ha millorat molt pero ancara li queda...

Anònim ha dit...

com us podeu imaginar el president està que no caga i resant que diumenge que ve continue la ratxa contra el Masdenverge.
La tresorera

Anònim ha dit...

Estos de Masdenverge mos tenen temo o ke? Mira que no voler canviar el partit de dia... ja vindran ja...