AMISTÓS: Remolins Bítem (Juvenil) 3 - UE Campredó 3

El dissabte 15 de setembre es va disputar al camp del Remolins-Bítem un amistós contra el juvenil d'aquesta població.El resultat??? Un tres a tres bastant decepcionant. Podriem dir que durant la primera part del partit va haver-hi un clar domini dels jugadors de Campredó, on els homes de Ximo Paredes van saber aprofitar les ocasions i acabant aquesta primera meitat en un clar 0-3 favorable.Els dos primers gols els va marcar el ràpid Didac i el tercer, a les acaballes de la primera meitat el golejador va ser Marc.

En definitiva una primera meitat dominada totalment per la U.E.Campredó on es va demostrar un nivel superior al demostrat en altres anys.


Però què va passar a la segona meitat???

El cert és que a la segona meitat les coses van canviar molt.
La calor? El cansament? La falta de concentració? La comoditat de guanyar 0-3?
No sé com ha passat però durant la segona meitat el joc que s'ha vist en la primera ha desaparegut totalment.
Com podem deixar que ens enpatin un partit amb una ventatja de 3 gols?
L'entrenador Ximo Paredes i el delegat José Curto no ho volient ni veure.
No s'explica que després d'una primera meitat fabulosa es trenqui un equip i no juguessim al futbol com natros sabem.
També és cert que vam tenir les nostres ocasions: 2 de Martí, 2 de Raül Prats, 2 de Dani ... però per guanyar els partits aquestes ocasions no es poden deixar escapar.
La imatge que em queda en general és que vam sortir a jugar a futbol fent un joc bonic i tocant la pilota i hem acabat patint i desordenats dins del camp.
Bé, espero que això ens serveixi per a no baixar la guàrdia fins que s'acabin els 90 minuts de joc.
Ànims U.E.CAMPREDÓ

12 comentaris:

Anònim ha dit...

no cal deprimir-se... que encara estem a la pretemporada!
Força i ànims per emprendre la lliga!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
U.E. Campredó ha dit...

animo als socis que vingueu a veure els partits i així no caldrà que altres tinguen que anar explican en boca de de 3eres.
Hi han partits molt bons i no tan bons, a veure el següent. Penso que teneim un equip prou bo.
Ahhhh l'any passat el Campredó va quedar millor que meitat de classificació i això que el començament va ser regular.

Anònim ha dit...

MOLT BE EL COMENTARI DE LA U.E CAMPREDO PERO VOLDRIA S'APIGUER EL TARIROT QUE EL VA ESCRIURE PERQUE SEGURAMENT NO TE NI IDEA DEL FUTBOL. ANIMS CAMPREDO I JUNTA DIRECTIVA

Anònim ha dit...

Bueno tu, això els servirà "d'escarment" per al pròxim partit: NO S'HA DE BAIXAR LA GUÀRDIA".

Ànims per al Campredó!

Lo Barber ha dit...

Està clar que va ser un avís, però en estes altures de la pretemporada només ha de valdre per estudiar les errades i treballar-les als entrenaments. Se que Ximo ho sabrà fer i que a la lliga serà diferent...esperem!
Força Campredó!

U.E. Campredó ha dit...

No s'admeten insults

Clara Àlvarez ha dit...

Em sembla molt correcte que des de la UE Campredó limiteu (esborreu) els comentaris que són ofensius. Crec que el bloc i la possibilitat d'afegir-hi comentaris ha de servir per a estar actualitzats pel que fa al nostre equip i per a comentar com estan anant les coses per tal que es produeixi un feedback d'opinions i crítiques constructives que ens ajudin a millorar i a crèixer com a club.
Ànims U.E. Campredó!!!!

Anònim ha dit...

De moment no passa res... encara estem posant l'equip a punt. Ja veurem què passa estanit contra els veterans del Perelló.
Ànims i avant a tots.
Lo vice

Anònim ha dit...

Bueno, al final, el partit ha estat prou bé, 2-0, encara que no s'ha acabat degut al mal predre dels perellonecs...
Ànims i dissabte a pel Tivenys!!!
J.

CresceNet ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Anònim ha dit...

NO SE KI COLLONS ETS PERO NO ENTENC UNA FAVA.