Primera Rostida de la Temporada


El divendres 31 d'agost es va fer la primera rostida pels jugadors de la temporada. On es pot veure que el delegat de camp José Curto, també és el rostidor oficial del club i que té molt bon angle per tallar pernil.
Després que va acabar l'entrenament ens ho vam menjar tot, i ara a esperar la pròxima...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hooombre. Això ja comença a tenir cara i ulls!jejeje. Garsa, anda k no vau apreta a llunatica, eehh?? Vinga, dema a correr un rato x cremar los cubates. Mos parlem dema. Lo vice.

Anònim ha dit...

Bueno el meu primer comentari, veig que les coses van be que el capi surt a bastantes fotos jejeje, bueno amics
molt bona iniciativa la del blog.
Desde bcn con amor

Anònim ha dit...

BUENAS SR. PRESIDENT, JUNTA DIRECTIVA, VOCALS I JUGADORS. EN PRIMER LLOC TROBO QUE JA COMENÇEN EN MASSA SOPARETS I ENCARA NO S'HA COMENÇAT LA TEMPORADA AIXO VOL DIR QUE A MITJA TEMPORADA SERA DISSABTE SI DISSABTE TAMBE, EN SEGON LLOC ENHORABONA PERQUE DIRAS QUE ES COMENÇA A VORE ALGO DE JOC I ALS JUGADORS UNA MICA MES ANIMATS QUE ELS ALTRES ANYS, EN TERCER LLOC FELICITATS PERQUE FORMEU UN GRAN EQUIP TOTS JUNTS INCLUINT EL DELEGAT DE CAMP. PER ULTIM LO DELS SOPARS ES UNA GRAN IDEA I ESTAN MOLT BE AIXO VOL DIR QUE EL PRIMER PUNT ERA BROMA. ANIM PRESIDENT I JUNTA SOU ELS MILLORS. UN SOCI.

U.E. Campredó ha dit...

S'AGRAEIX ELS ÀNIMS QUE ENS DONEU. ESPERO QUE NO LI SÀPIGA GREU A NINGÚ EL DELS SOPARS (VA SER PER CEL·LEBRAR LA REVENJA CONTRA L'AMPOSTA B). PERÒ ÉS L'ÚNICA GRATIFICACIÓ QUE OBTENEN ELS JUGADORS PER LA VOLUNTAT I EL TEMPS QUE DEDIQUEN ENTRENANT I JUGANT.

Anònim ha dit...

GACIES PER LA INVITACIO ALS SOPARS, AIXO HEM SEMBLA QUE SON PARAULES DE LA TRESORERA JAJAJAJA. M'APAREIX MOLT BE LO DELS SOPARS COM A RECOMPENSA JA ET VAIG DIR QUE ERA BROMA, JAJAJAJAJA UE. CAMPREDO, VISCA EL PRESI.