SOU ELS MILLORS!!!!

Ara sí que podem dir que aquest jugadors que tenim són els millors!!!!
U.E.Campredó 3 - 1 Atlas Tortosa.
Gran partit on l'alegria final ha estat apoteòsica.
Abans de començar el partit, passadís per als recient ascendits a càrrec dels jugadors del club de les categories inferiors, equips de benjamins i prebenjamins, i mentrestant gran pancarta de felicitació per l'ascens històric. Posteriorment foto d'equip amb els petits i finalment comencem el partit.
I comença el partit molt bé, ja que al minut 4 Martí, encetava el marcador quan encara gairebé no ens haviem ni adonat, i a partir d'aquí gran domini campredonenc. L'Atlas Tortosa, tot i això també ha tingut les seves ocasions, però la gran organització defensiva i la pressió constant de tots els campredonencs feien inútil els intents visitants d'assetjar la porteria defensada per Jordi.
Ja a la segona meitat, començavem igual que a la primera, ja que molt aviat tornàvem a marcar i augmentar l'avantatge i donar-mos molta tranquilitat. Pot ser aquesta tranquilitat ha coincidit en els millors minuts de joc de l'Atlas, però unes vegades la defensa i d'altres les grans intervencions de Jordi evitaven que els visitants aconseguissin reduïr distància en el marcador. Els campredonencs per altra banda no deixàven de lluitar, i fruit d'això, Ventura era agafat dins l'àrea rival pel porter quan es disposava a rematar per fer el tercer, cosa que provocava el conseqüent penal. Penal que era transformat per Brahim (el gran), i explotava d'alegria per aquest gol aconseguit, i es que avui ha estat molt GRAN. I ja quan s'havia acabat el temps de descompte, l'àrbitre tornava a agafar protagonisme al xiular un penal (possiblement inexistent) a favor dels visitants que era tranformat i així s'acabava el partit amb el resultat final de 3-1.
Fantàstica celebració final de tot l'equip que agraia el recolzament de tots els socis i aficionats de la U.E.Campredó i emocionant aplaudiment dels aficionats als jugadors quan passaven pel passadís de cara al vestidor.
Enhorabona CAMPIONS!!! Vos ho mereixeu, pel treball, per la constància, per l'esforç que heu fet durant tota la temporada. SOU ELS MILLORS!!!
VISCA U.E.CAMPREDÓ

4 comentaris:

Anònim ha dit...

U.E.CAMPREDÓ 3-1 ATLAS. Me quedo amb l'espontani i emocionant aplaudiment de tots els socis,seguidors i aficionats de la U.E.Campredó,quan al final del partit, els jugadors entraven als vestidors.
¡¡¡ Qué bonic !!!, ¡¡¡ GRANDES !!!.
Paco.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Ja no tinc adjectius bons per a calificar lo que esteu fent, chics.

Lo fàcil era que us haguesseu relaxat una mica, o algo més, perque ja teniu l,objectiu assolit, i haguessa estat lo més comprensible del mon, pero.... hasta en aixó sou uns cracks. ( També ajuden certs "comptes pendents" en lo rival d,ahir, jeje ).

Novament, un partit molt serios, sortiu enxufats, presionant cuan no teniu la pilota, be en defensa, be construint jugades de perill, sense complicar-vos la vida si el rival apreta molt vora l,area, físicament com tota la temporada, o sigue, de maravella..... En fi.... que no tinc adjectius.

Tot aixó sumat es lo que me fa vore clàrament que l,any vinent, en la categoria nova, acabareu mantenint-la, i trobo que sense patir mes del comte.

Menció especial per a tot l,equip en el tema defensiu..... Heu estat 700 i pico minuts SENSE ENCAIXAR GOL, desde lo gol encaixat al primer minut a Flix, hasta lo gol encaixat ahir al descompte... 8 PARTITS SENCERS SENSE ENCAIXAR.

Brutal..... i es mérit de tots, que aqui tothom defensa en cuan no tenim la pilota.

I per a mi, com a aficionat, es un PLAER vore-vos al camp , partir rera partit.

Lo gros ja està fet, pero.... un esforç mes la setmana vinent a Bítem, un puntet.... i haureu assolit la temporada PERFECTA... campions a la primera fase, ascens a tercera, i , a lo grande... campions de play off d,ascens.

Com li deia ahir a Brahim lo menut.... SOU UNS CRACKS !!!!!!

Anònim ha dit...

no hi ha crònica esta setmana???

LO 1 ha dit...

astem de celebracio encara