VISCA LA U.E.CAMPREDÓ

Primer disculpar-me per la falta de la crònica passada, però vaig tenir un problema en el mòdem i no em podia conectar a internet.
Dit això, farem un petit resum d'aquest dos partits, el primer, U.E.Remolins Bítem 1 - 0 U.E.Campredó. Partit força dolent on els Remolins Bítem va perdonar i destacar les grans actuacions de Rafel, que ho va autrar tot excepte la última a les acaballes del partit. Va haver-hi lluita, entrega i moltes ganes però les coses no sortien, i també sort que els locals no van estar encertats de cara a la porteria campredonenca, però podriem dir que com que era un partit de tràmit, no passa res. A més, és el primer partit que hem perdut en esta lligueta d'ascens i és quan matemàticament hem estat els primers classificats matemàticament a falta d'una jornada.
Aquesta jornada que feia falta era la despedida de 4a Catalana a La Forja. El rival, el C.F.Bot. I la despedida ha estat "A LO GRANDE": U.E.Campredó 7 - 2 C.F.Bot. Les coses es complicaven quan al minut 7 del partit encaixàvem el primer gol. Semblava que la relaxació ens portaria problemes per resoldre aquest últim partit, però vam deixar de jugar com si ho féssim al pati del cole i ens vam ficar les piles, sobretot OMAR, que en quinze minuts aconseguia el seu buscat Hat-Trick, i així li pegava la volta al marcador. Abans d'acabar la primera meitat Ventura aconseguia el quart per als campredonencs que ens deixava anar al marcador amb un cómode resultat.
A la represa, quan encara no es portàven jugats deu minuts, Oscar (el 7 mágico) feia un golàs de falta, i acabàvem la golejada en un altre gol de Ventura i l'últim de Diego. Abans però el Bot aconseguia el seu segon gol.
En definitiva un bon partit on els gols van abundar i el públic campredonenc va poder gaudir d'una gran tarde.
Aquesta última victòria ens deixa amb uns números espectaculars dignes dels Campions, un total de 23 punts, amb 7 partits guanyats, 2 empatats i un perdut. Hem estat els màxims golejadors amb 21 gols i els menys golejats amb només 5 gols en contra.
Com us deia, uns números d'autèntics campions.
Només dir a tots els jugadors que aquest any m'han fet sentir orgullós de pertànyer a aquest club i formar part d'aquest grup humà que entre tots hem estat capaços de formar.