ENHORABONA CAMPIONS!!!!



Partit força plàcid que se'ns ficava de cara al minut dos de partit quan un xut des del mig camp de Moha se li escapava al porter local, donant-mos l'avantatge molt aviat. El control era totalment campredonenc, i a la mitja hora, Omar, de penal, feia el segon, i a cinc minuts d'acabar la primera meitat Brahim establia el tres a zero.

La segona part continuava igual, domini total dels campredonencs amb nombroses ocasions, igual que a la primera meitat, però sense fortuna de cara a gol, Dani, Omar, Paquito, Manelet ... innumerables ocasions hem tingut per deixar un marcador molt ampli. Als 10 minuts de la segona, novament Omar marcava, i deu minuts després era paquito qui establia el definitiu cinquè gol per als campredonencs. En l'últim minut del partit els locals aconseguien el gol de l'honor després d'una malentesa defensiva campredonenca.


En definitiva un partit molt plàcid per als campredonencs que ens permet acabar en primera posició d'aquesta lligueta amb un total de 39 punts, amb 50 gols a favor i només 16 en contra.


Enhorabona campions!!


Tot i que no hem guanyat res, (encara), em fa molta il·lusió haver quedat en primera posició. I crec que tots els aficionats opinaran com jo, que podem estar molt orgullosos d'aquest equip.


Ara ens queden tres setmanes per preparar la lligueta d'ascens.


Ànims a tots els jugadors i cos tècnic que "ara ve lo bo!!"

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a sóci i seguidor de la U.E.CAMPREDÓ, estic molt content d'aquesta lliga de quarta Catalana-grup:20,tot i que lo bó encara ha de vindre,que es la lligueta per l'ascens de categoria.
La U.E.CAMPREDO ja es lider amb 39 punts,equip maxím golejador 50 gols,(empatat en l'ATLAS) i equip menys golejat 16 gols.
Felicito a tots el jugadors pel seu comportament i entrega, faci fred o calor,pluja o vent, hi hagi aigua calenta o freda.A l'equip técnic per la seua labor d'unir vestidor i a l'equip directiu, pel seu sacrifici de donar al poble de CAMPREDÓ unes tardes d'esport, en aquest cas de futbol. Fer poble,aixó es lo bó.
" TOT FET I TOT PER FER "
Gracies U.E.CAMPREDÓ.
Paco.

Dani Font de Quinto ha dit...

Manu te raó..... podem i estem molt orgullosos de tot lo que heu fet, d,este campionat de la lligueta, independentment que no suposa muntar.... suposa un motiu d,orgull i motivació extra per vatros.

Pasi lo que pasi, a partir d,ara... teniu ben clar que heu fet una temporada de puta mare.

Ara, ja sabeu, seguiu igual, pas a pas, partir a partit, donant lo maxim, motivats, centrats... mirant de que los nervis no us juguen males pasades .... en definitiva... com ho heu fet hasta ara.

Si us ha donat un campionat de lligueta.... també us pot donar un ascens de categoria.

Vigileu molt en l,exces de nervis i/o presió... no es bó, no us fará gens de be, sortiu concentrats, mentaliztats, ficats en los partits, pero... sense mes nervi del comte. Los veterans (Albert, Jaume, Jordi, Ramón, Oscar Curto...) que ja varen jugar aquell play off en Ximo Paredes d,entrenador, ja sabrán de que parlo.... de partits que se varen escapar per la minima, sense mereixer perdrel,s , i pagant massa cars errors puntuals fruits , en molts de casos, d,este exces de nervis i presio.

Feulo com hasta ara.... que podeu fer algo MOLT GRAN.

Confiem en vatros !!!!!!!!!!

aficionat ha dit...

Nois com vau kedar ahir al partit.i que algu me conte la cronica del partit si no es massa demanar gracies

U.E. Campredó ha dit...

Ahir vam perdre per 0-5 contra el primer equip del Deltebre (3a catalana)
Jo no el vaig veure, però m'han dit que va ser una primera part força igualada però a la segona no vam aguantar.

Dani Font de Quinto ha dit...

Cheic.... estos del Deltebre A han volgut venjarse del global de 14 a 1 que li heu fotut al seu filial en la suma dels dos partits, jajajajaja

Sembre va be jugar contra equips de categoria superior. Es bona preparació per a lo que us vé ara.

MOLTS D,ANIMS

Dani Font de Quinto ha dit...

Cheic.... estos del Deltebre A han volgut venjarse del global de 14 a 1 que li heu fotut al seu filial en la suma dels dos partits, jajajajaja

Sembre va be jugar contra equips de categoria superior. Es bona preparació per a lo que us vé ara.

MOLTS D,ANIMS

nº 2 ha dit...

Això ja ho tenim a tocar, començarem a Flix, vindrà el Benifallet, anirem a l'Estadi (Atlas), vindrà el Bítem i tancarem la primera volta contra el Bot. Descansarem, agafarem forces i energía menjant la mona de Pascua per rebre el Flix a casa i la lluita continuarà....
Solament espero i desitjo que no deixem escapar aquesta oportunitat, que anem a per totes, i que si no arribem a la meta no sigue per falta de motivació i sacrifici (que sigue perquè no donem més de si; que crec que no serà el nostre cas, perquè fins ara em demostrat ser millors quan hem fet bé les coses. Almenys així es reflecteix a la classificació)

Ja no me faig més lo pesat, i a veure si fem història i hem puc jubilar en una categoria superior, que és un repte ara mateix de la meua vida, i que seria d'un gran orgull i d'una grandíssima il.lusió. A muerte!!!!!!!!!