Ens quedem en les ganes!!

Dissabte de molt fred el que va contagiar als nostres jugadors, i encara més gelats ens vam quedar al perdre per 0-2 contra el Jesús i Maria "B".

Primera part força dolenta dels campredonencs que no van saber adaptar-se a la ventada que feia i no va saber ficar-se al partit. Això ho aprofitaven els visitants que en les poques ocasions que van tenir les van saber aprofitar a la perfecció. Així, a la mitja part ja arrivàbem en el marcador desfavorable de dos gols.

A la segona la dinàmica dels campredonencs va canviar, però semblava que era un voler i no poder. Vam ser superiors en tot moment, i vam crear nombroses ocasions de gol, però la pilota no volia entrar. Fins i tot vam fallar un penal. Tot i el domini, els visitants van tenir l'opció d'ampliar el marcador en un xut llunyà que s'estrellava al pal de la porteria defensada per Jordi.

En definitiva mal partit dels campredonencs que haurem d'esperar a diumenge vinent, últim partit de la lligueta, per sumar almenys un punt per ser els campions de la lligueta.

Si no aconseguim aquest punt tampoc passar res, ja que la feina fa dies que l'hem feta, però sempre fa il·lusió acabar en primera posició.

També voldria dir als jugadors que no abaixin la guàrdia, que ara comença lo millor i lo més difícil, i només podrem aconseguir el nostre objectiu amb esforç i constància.

Ànims a tots i la setmana que ve a per totes.

1 comentari:

Dani Font de Quinto ha dit...

Se va notar la diferencia entre un equip en la faena feta, que no va jugar en la mateixa motivacio que sempre (d,aqui les 2 errades en defensa que van costar 2 gols) i un altre equip que apurava les opcions de clasificarse per la lligueta d,ascens.

Es ben normal, lo dia tampoc acompanyaba i sou humans. I , de totes maneres, vem fer dos bones ocasions abans de lo primer gol d,ells, i un altre mes, abans de lo segon.

I després vem ser superiors en ells. No en tinc cap dubte que en la motivacio de sempre, hagueseu guanyat lo partit i ben guanyat.

Personalment m,agrada vorevos tan motivats com sempre, i los bons resultats, pero es ben facil d,entendre que en este partit us ho prengueseu en mes calma. Opino com Manu, fa ilusió ser campions de la lligueta, tot i que siga nomes algo honorífic, pero es normal que abaixeseu la guardia un pel.

Estic convençut de que podeu liarla grossa. Confiem en vatros.