U.E.CAMPREDÓ 8 - 1 C.D.LA CAVA

Golejada al municipal La Forja en una tarde pletòrica dels nostres jugadors.

S'ha de dir que La Cava venien en pocs efectius, ja que han jugat tot el partit amb deu jugadors.

Tot i això, els primers quinze minuts de joc han estat força igualats, fins i tot diria que els visitants ens dominaven i tenien les millors ocasions. Però el pas dels minuts ficava les coses al seu lloc, i poc a poc els campredonencs agafàven el domini del partit i ja era el minut 28 quan ens avançàvem al marcador mitjançant Moha. Era el gol que ens costava més, ja que a partir d'aquí els visitants s'ensorràven una mica i els campredonencs treien tot el seu bon joc. Abans d'acabar la primera meitat, Martí en dos ocasions, ens deixava anar al descans amb una renda de tres gols d'avantatge.

A la segona meitat el domini campredonenc ha estat total, i així ho reflecteix el resultat final que aconseguien Brahim en dos ocasions, Paquito, novament Martí, Jaume, i fins i tot el gol visitant el feia Oscar Estorach en pròpia porta.

Podem dir que gairebé ja estem classificats per la lligueta d'ascens, però fins que no estigui al sac i ben lligat ...

La setmana vi:nent ens desplacem al camp del segon classificat, el Roquetenc "B", serà el proper dissabte a les 18:30 hores.

Pel que fa als petits, els benjamins guanyaven al camp del Remolins Bítem per 0-2, tots dos gols de Pau Esquerrè, i els prebenjamins novament perdien contra el Jesús i Maria.

VISCA U.E.CAMPREDÓ

6 comentaris:

Dani Font de Quinto ha dit...

Molt bé chics !!!!!!!!! Un altre paset mes pac a l,objectiu. I molt ben donat.

Un partit ben raro, en que La Cava, nomes en 10 jugadors, mos va tindre mitja hora jugant al nostre camp prácticament, avançant la defensa casi a la linea de mitjos, i en lo porter (que ja se sabia que era un porter de circunstancies, que , de fet es un migcampista d,ells) fent de lliure. Sel,s ha de felicitar, perque s,han de tindre collons per plantejar així lo partit en 10 jugadors, en comtes de posar l,autobus, que haguesa estat lo mes normal.

No mos vam fer gaire perill, pero en esta mitja horeta no ho vem saber trencar, hasta aquella pasada llarga de Jordi i lo primer gol. A partir d,aqui..... vau ser demoledors i imparables....

Si inclús Jordi, en un servei llarg de porta, va estar a punt de clavar un golarro !!!!!

Ultimament mos costa una mica entrar bé en los partits, probablement per la presió i les ganes d,asegurar lo play off lo mes pronte posible,es ben normal; pero es innegable que, una vegada s,entra, lo domini i la superioritat acaben donant los 3 punts.

Ara ja podem començar a fer comtes.... pase lo que pase... com a mínim, li traurem 5 punts al cuart, i quedarán 9 punts en joc. Tots sabem que prácticament ho teniu.... pero... feu com hasta ara... partit a partit, ganes, mentalitat, garra, collons.... i tot arribará.

I natros, l,aficio, cada dia mes contenta i orgullosa de vatros, del primer a l,últim, de jugadors, d,equip técnic, equip directiu... de tots.

Per cert, vull agrair a Brahim que vingués a dedicar-me lo 7 a 0, tot un detall. Graciesssssssss !!!!!!

I ara..... a donar-ho tot a Roquetes la setmana vinent.

Amunt Campredó !!!!!

nº 2 ha dit...

Gràcies Dani per aquest suport constant, i espero que tota la gent confie en aquest equip com tu, perquè crec que ho estem demostrant.

El quart el tenim a 7 punts que és l'Atlas (suposant que el Bítem guanyi al camp del Xerta), aixó vol dir que si guanyem al Roquetes la feina ja estarà feta, però continuarem treballan en la mateixa linea per intenta arribar a la promoció al màxim nivell dins les nostres possibilitats.
Els equips que no sè d'on treuran els diners, fixaran estrelles, però natros ja les vam fitxar al principi de temporada.
Au, a l'entreno ens veiem!!!!!

n 8 ha dit...

Que cabro Manu! A propia porta diu jajajja. Bueno felicitats a tot l'equip i a l'equip tecnic!

Nº 17 ha dit...

Dani de res home pq sas que teu mereixes per vindre cada partit a vorens i per donar-nos suport amb la teva cronica.... gracies a tu.

Anònim ha dit...

Matemàticament ja estem classificats, i amb mès mèrits si cal, pel fet de que sigue a falta de tres jornades per acabar la lligueta, aixì que a disfrutar-ho pensant que lo millor estar per arribar. Felicitar a la directiva i entrenadors, però sobretot pels company, que juguen cada cap de setmana sense cap interés més que'l del poble de campredó estigue lo més amunt possible, i ser el l'equip de referècia al campionat. força campredo i sort!!!

Dani Font de Quinto ha dit...

Si, es veritat, ESTEM CLASIFICATS MATEMATICAMENT, Atlas i Remolins juguen entre ells este proper finde, per lo que tots dos no poden fer 9 punts, sino 7 com a maxim, es a dir.... no mos poden superar tots dos, i, com a máxim, mos poden empatar a punts, i tenim l,average favorable en tots dos, o sigue que..... Enhorabona chics.

I, per a mes motivació.... guanyant a Roquetes..... matematicament campions de grup, que, encara que no dongue cap ascens, sería un orgull per tots.

Amunt Campredó.....