Que bons que sou!!!

Ni jugar en horari matinal pot en vatros.





Atlas Tortosa 0 - 1 U.E.Campredó.




Gran partit dels campredonencs on no s'ha parat de lluitar durant els noranta minuts i on s'ha demostrat que la Unió Esportiva Campredó és el digne líder d'aquest grup.


Tot i això no ha arribat el gol fins al minut 20 de la segona, quan després d'una centrada d'una falta per la banda esquerra de l'atac campredonenc, Diego rematava de cap perfectament i ens donava així aquestos tres punts que ens serveixen per estar una setmana més en el liderat del grup.






Penso que hem estat superiors en tot moment i tot i tenir força ocasions de gol només n'em pogut fer pujar un al marcador, també s'ha de reconèixer la gran feina defensiva que s'ha fet durant tot el partit, i no només de la línia de la defensa sinó de tot l'equip que ha sabut col·locar-se al camp en tot moment tant a l'hora d'atacar com de defensar.

Enhorabona una altra vegada a un gran equip i com no als entrenadors.

Crec que és especial aquesta victòria per dedicar-li al nostre entrenador David que recentment ha perdut a un estimat familiar.

La setmana vinent ens visita a La Forja el C.D.La Cava "B", serà el dissabte 21a les 17 hores.

D'altra banda els Benjamins empataven a La Forja a 2 gols contra el Tortosa i els prebenjamins perdien el partit però no els ànims.

Visca U.E.Campredó

6 comentaris:

jugador plantilla ha dit...

Gran victoria nois vam guanyar pels nostres collons si guanyem aquesta semana contra la cava tenim mes de mig playoff al sac

jugador de la plantilla 2 ha dit...

I Eivissa ens espera...

nº 2 ha dit...

poc a poc, i bons aliments... anem per bon camí, però encara queden uns quants quilómetres per arribar a la meta.
De totes formes felicitas al conjunt de l'equip, per les ganes que posem sense cap ànim de lucre.
Continuem amb aquesta il.lusió que dona ganes de jugar, i només penso els dies que fan falta per tornar a jugar el partit següent.

Dani Fontdequinto ha dit...

Excepcional... tremenda i importantísima victoria. A un camp i contra un rival molt complicats de guanyar.

En 2 setmanes heu donat dos pasos molt importants que allunyen a 5 punts lo tercer i lo cuart clasificat, i que mos referma al liderat

Esta tot molt ben encarat, pero, com be deia Albert... paset a paset.... una victoria lo diumenge a casa contra la Cava B encara aproparia mes l,objectiu final de clasificarvos pel play off.

A mes, la Cava es un dels dos unics equips que us han derrotat; i a la mentalitat i ganes que ja hi poseu en cada partit, podeu afegir la motivació de venjar esportivament aquell 3 a 1 de la primera volta.

Estem orgullosos de lo que esteu fent i de com ho esteu fent.

Animsssssssssss i a continuar aixi.

Núm.4 ha dit...

Partit a partit, tal i com ho estem fent sense pensar amb el que vindrà i al final si fem la feina ben feta, com fins ara, podrem disfrutar realment de tot l'aconseguit i e la campanya que estem fent.
No es grande aquel que nunca falla si no el que nunca se da por vencido

Anònim ha dit...

AQUI TENIU LA PAGINA ON PODEU VORE LA ENTREVISTA VALE ES A LULTIMS 15 MENUTS UNA COSA AIXI.
http://vimeo.com/channels/mesesports