IMPORTANT VICTÒRIA!!

Gran victòria la del dissabte contra un rival directe en la lluita per jugar la lligueta d'ascens. El resultat final: U.E.Campredó 2 - 0 U.E.Remolins Bítem "B".

Primera meitat on m'atreviria a dir que els visitants foren superiors i van tenir alguna ocasió de més, però els campredonencs no van deixar de lluitar i dexar-s'ho tot al camp fins que a les acaballes dels primers 45 minuts Jaume ens deixava anar al vestidor amb un avantatge important per jugar tota la segona part d'una altra manera.

En aquest segons temps, els campredonencs van continuar amb el seu estil, intentant arribar i controlar el partit en tot moment, les ocasions es van anar produïnt al llarg dels segons quaranta-cinc minuts, fins quan quedava un quart d'hora per al final, Brahim establia el definitiu segon gol d'un fort xut després d'una gran passada en profunditat.

Abans, però, l'ocasió més clara la vam tenir a l'estavellar una pilota al pal, però aquest cop la sort es va fer esperar fins a l'últim minut, quan els visitants fallaven l'ocasió més clara de la segona part al no transformar un penal.

Podriem dir que no va ser el millor partit que hem fet aquesta temporada, però la lluita i les ganes també ajuden el dia que les coses no surten del tot bé.

I quan en dia festiu com el divendres de reis, a les 11:30 h hi ha divuit jugadors entrenant per a preparar el partit del dia següent, és normal i just que tot esforç tingui la seva recompensa.

Només em queda donar-vos l'enhorabona a tots i espero que continueu en les matèixes ganes.

Només queden cinc jornades per acabar aquesta lligueta i la setmana vinent ens desplacem al camp del segon classificat, l'Atlas Tortosa. Serà diumenge 15 de gener a les 12 hores del migdia.

VISCA U.E.CAMPREDÓ

4 comentaris:

nº 2 ha dit...

Els nervis és notaven al principi, però poc a poc vam anar agafan confiança, i vam deixar de banda la pressió de saber que era un partit difícil.
Un equip que és el màxim golejador de la lliga i damunt habia marcat tots els partis, i només portava 13 gols encaixats (potser habia una mica de motius per contenir el nerviosisme).
Però aquesta vegada l'estadística va fallar, i les ganes i una mica de sort la porteria va quedar a 0.

La jornada ens a quedat de cara, continuem aquest camí que la lliga d'ascens esta aquí; i si arribem disfrutem al màxim.

Dani. Font de Quinto ha dit...

Abans que res, donar-vos l,enhorabona a tots. Era un partit molt important, d,estos de més de 3 punts, i que podiem acabar la jornada líders, o bé acabar inclús cuarts.

La primera part hi va haver molts de nervis, sobretot en defensa, i fruit d,aixo ells ne van fer 3 ocasions de molt clares. Lo gol de Jaume va ser com una mena de medicina que va tranquilitzar-vos a tots, ja que arran d,aqui lo partit va ser enterament nostre.

Vem pasar de errades de comunicació i marcatge (l,extrem d,ells que jugava apegat a la banda dreta del seu atac,va anar massa vegades massa sol), a controlar absolutament lo partit i encara haguerem pogut guanyar mes clarament.

Encara sort que este extrem d,ells, que era perillosísim, va tindre la genial idea, sol davant Jordi, a cuatre pases, d,intentar fer-li una vaselina, jejejeje..... per dalt lo pillarán en este....

Per natros los aficionats es gratificant vore este nervi, esta implicació, saber lo que deia Manel, 18 jugadors entrenant un festiu, i, lo millor..... que tot aixo se tradueix en resultats.

I, millor encara, si la resta de resultats t,acompanyen. Los empats fora de casa de lo Roquetenc a Jesus i Maria, i de l,Atlas a La Galera, fan que ara siguem liders en solitari, Atlas 2 punts per baix, Roquetenc 3 per baix, i, lo mes important, lo cuart, Remolins, a 5 punts, més d,un partit.

I ara, a mantindre tot lo bo que esteu fent, totes les ganes, la lluita, lo be que esteu jugant, lo diumenge vinent a un camp molt complicat.

Hostia si seria bo guanyar a camp de l,Atlas. I estic convençut que ho aconseguireu.

Molts d,anims..... anem a poc a poc, pero..... la podem liar grossa.

Anònim ha dit...

Bona cronica Dani..

Dani Font de Quinto ha dit...

Bueno.... les croniques son cosa de Manel, jo, mes que res, era comentar com ho vaig vore, i com me sento com a aficionat, en la bona faena que s,está fent este any.... Pero... gracies.

I reiterar los ànims a l,equip, que ja saben que mos tenen ilusionats.