Bon partit!!!

U.E.Campredó 1 - 1 Roquetenc, C.D.

Bon partit en un just resultat, ja que tots dos conjunts van demostrar que tenen moltes ganes de jugar a futbol i aconseguir classificar-se per la lligueta d'ascens.

Una primera part més dominada pel conjunt campredonenc on ens haguéssim pogut avançar al marcador en un parell d'ocasions força clares, però una defensa visitant molt ben col·locada evitava que el marcador es mogués.

A la segona meitat, es van avançar els roquetencs, coincidint en quinze minuts força bons dels visitants i minuts d'incertesa campredonenca, on Jordi va estar genial en tres ocasions visitants evitant una possible golejada. Però com últimament passa, els campredonencs no renuncíen a res, i sembla que va ser el punt d'inflexió per ficar encara més ganes i tornar a esforçar-mos per intentar buscar la victòria, no va ser possible però vam aconseguir empatar gràcies, novament a Martí, que després d'una centrada per la dreta de l'atac campredonenc aconseguia establir el definitiu empat a un.

Finalment un empat prou just que ens permet sumar un puntet més.

La setmana vinent ens desplacem al camp de l'Aube de Jesús i Maria.


Pel que fa als petits, els pre-benjamins perdien per 0-8. Però hauríem d'aprendre d'ells la manera de perdre que tenen, en alegria i esperant el pròxim partit.

Els benjamins en canvi van guanyar 4-2, en un partit molt divertit on Pau aconseguia un hat-trick i arrodonia el marcador amb un altre gol Guillem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una cosa a dir es que aquesta setmana casi tots els equips an empatat, senyal de que la lliga esta molt igual, an empatat tots menys el xerta i el deltebre.

U.E. Campredó ha dit...

Tampoc han empatat Alcanar 2 - 5 La Cava.

Anònim ha dit...

Bon partit companys, vam fallar ocasions molt bones a la primera part i a la segona, sort de JORDI, quines parades.
Trobo que ens fa falta jugar més la pilota vam abusar del passe llarg, no vam fer circular la pilota com sabem, tenim que dorminar més els nervis, a la Cava ja ens va passar. Bueno felicitats per l'actitud, i donar-li ànims a Pani que segur que jugara més.

Oscar Curto 7.