I ja en van cinc!!!

U.E.Campredó 0 - 0 C.E.Tivissa

Ja van cinc partits consecutius en que els campredonencs no marquen un gol.

No és per falta de ganes, ni per falta de generar ocasions, simplement crec, i espero que s'acabe aviat, que és mala sort.

Aquest cap de setmana contra el Tivissa, el pes del partit el vam portar durant els noranta minuts els campredonencs, però ens va ser impossible finalitzar amb èxit les jugades que vam crear. Hem de continuar confiant en l'equip, ja que van demostrar-mos que no van tirar la tovallola fins que l'àrbitre va xiular el final, però la sort no està de la nostra part.

Demano a l'afició l'ànim necessari per continuar animant a l'equip, ja que els jugadors s'ho mereixen per l'esforç que estan fent setmana rera setmana.

ÀNIMS A TOTS!!!

La setmana vinent ens desplacem a Sant Jaume. Serà diumenge a les 16 hores.

5 comentaris:

U.E. Campredó ha dit...

Finalment s'ha canviat l'hora del partit contra el Sant Jaume. En lloc de jugar a les 16 hores jugarem a les 17 hores. Així almenys no farà tanta calor!!! I el sofoco no sirà tant fort!!

Anònim ha dit...

jojojjojojojo mon fotran 7-0

un que hauria d'estar entrenant. ha dit...

0-0

Anònim ha dit...

Tampoc ens juguem res, i encara menys davant un equip que ha demostrat tenir un alt nivell, i que no tindrà ningun problema l'any vinent en mantenir la categoria.
Està clar que patirem i que serà molt difícil guanyar, però almenys podriem donar la cara i fer-los-ho suar la victòria, perquè quan volem toquem els "cullons" de veritat.
Tindrem moltes baixes, els que sigueu demostreu que a l'equip no hi ha ningú (crack) imprescindible.

P.D: adivineu qui sóc, jejeje!!!!

Anònim ha dit...

Es que a l'equip no hi ha cap crack aixi que... poca cosa trobarem a falta