INEFICAÇOS DE CARA A PORTA!!!

Tot i fer un bon partit, i tenir moltes ocasions per a que el resultat no fos tant escandalós, si no conseguim fer gols és impossible sumar punts.

Resultat final: Godall 4 - 0 Campredó.

Bon partit per part dels dos conjunts, amb moltes ocasions per part de tots dos, però l'eficàcia local de cara a porta ha fet que perdéssim un partit amb un resultat que no ens mereixiem.

Dos grans ocasions de Lluís en els primers minuts de partit haguéssin pogut canviar la tònica del partit, ja que haguéssim tingut que avançar-mos molt aviat. Però la sort no estava al nostre costat, i en les primeres jugades d'atac del Godall marcaven el primer gol després de dues parades magnífiques de Carlos, que el proper rebot ja no podia aturar-lo. La tònica del partit seguia igual, però el Godall tenia més eficàcia de cara a porta. El segon arribava a la treta d'un córner, i el tercer de penal (inexistent).

Ja a la segona part les forces continuaven estant igualades però els campredonencs continuaven sense tenir sort de cara a porta. En una jugada aillada els godallencs aconseguien fer el quart gol definitiu.

La setmana vinent ens visita el Tivissa, com sempre en dissabte a les 17 hores.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La temporada que bé intentarem fer-ho millor!

Anònim ha dit...

i per que esperar a la temporada que ve?

Anònim ha dit...

Tú mateix, perquè a esta ni es pot ni es vol anar!!!