BÉ NOIS, MOLT BÉ !!

4 PARTITS SEGUITS GUANYANT
Atlas Tortosa 2 - 3 U.E.Campredó
Bon partit on la primera part ha estat dominada pels campredonencs fruit del qual arrivabem al descans en un resultat favorable de 0-2 al marcador, obra d'Heder de rematada de cap des del punt de penal després d'un córner, i Brahim, en aprofitar el mal refús del porter local.
A la segona part els locals ens han apretat molt, i han aconseguit marcar fins a 2 gols, però una altre de Paquito ens donava la victòria. S'ha de destacar la duresa local en algunes faltes però no ens han sorprés i hem sabut aguantar i no entrar en el seu joc.
Al final, tres puntets més que ja ens posen en una bona posició a la taula classificatòria, concretament en setè lloc.
La setmana vinent tindrem la visita del Godall, segon classificat. A veure si podem continuar la ratxa i sumar tres punts més. Serà dissabte 13 a les 17 hores.
Per cert, ara ja sí que us mereixeu una rostideta per al proper divendres.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer que tot disculpar-me per la meua reacció inoportuna en Miguel. I en segon lloc felicitar l'equip que tornem a sumar 3 puntets per quarta semana consecutiva. Segur que tots sabeu que la semana vinen en ve el Godall amb una mitja de tres gols per partit, és a dir, que ja ens podem mentalitzar que el mínim error ens la clavaran "hastal fondo".
Intentar jugar els 90 min. amb els cinc sentits per aconseguir el màxim de concentració i no abaixar la guàrdia en cap moment (és una reflexió que me faig a mi mateix moltes vegades, perquè em despisto amb facilitat).
Buenu nois, salut, i el dimarts no falleu que es important entrena un dia a mitant semana. I divendres que tenim rostida me farè fotre!!!!

Anònim ha dit...

No se que ha passat en Miguel, però segur que ho arreglarem. Moltes felicitats a tots per els tres punts en un camp difícil.
La setmana que bé ens espera un rival molt dur, que és prepari per a suar i correr devalent, no els ho ficarem gens fàcil. Companys el dimarts a l'entreno ja començarem el partit entrenant dur i amb alegria. Molt bé PACO ets un màquina ja arribat el primer, felicitats a tots ja mos verem a l'entreno.
BRAHIM SI XALES CABRON, ENS DEUS UNA ROSTIDA, KE ASTIC SEGUR KE LA PAGUES SUPER AGUST

OSCAR CURTO 7

Joe.. ha dit...

Grande Paquito!
Partidàs!

Anònim ha dit...

si q la pagare super agust
i gracias nios per guanya alos moros hhhhhhh bra...

paquito ha dit...

gracies companys per la felicitacio,a sigut gracies a l'equip,quin passe ma fet lluis mig gol a sigut d'ell.Vinga nois a seguir aixi que ja tornem a ser l'equip de l'any passat ara toca el godall a per n'ells.

Mike18 ha dit...

Tranquil anònim nº1 que va ser una xorrada...jo ja ni me'n recordava...jeje I no cal que te disculpes per aqui, en dir-m'ho a mi lo dimarts sobrava home... al camp estem tots nerviosos i això passa...

Bueno felicitar a tots per la victòria i lo dissabte més. Per cert Oscar, es lo segon de Paquito eh!!

U.E. Campredó ha dit...

La propera setmana ens visita el Godall, que porta els últims sis partits guanyant, però natros els hi trencarem la ratxa perquè volem continuar en la nostra i sumar la cinquena victòria consecutiva.
Anims a tots.

Anònim ha dit...

Aixi este divendres minjarem corde?

Anònim ha dit...

Bééééé!!! bééé!!!!

Anònim ha dit...

com se nota la tensió... ja que be un partit dificil jeje, pero ia boreu que si treballeu sortira tot be.