C.F.BENISSANET 4 - 1 U.E.CAMPREDÓ

A primera vista podriem dir que ens han golejat de manera humiliant, però durant la primera part del partit, on jugavem en igualtat de condicions, la veritat és que he vist a un Campredó molt bé col·locat al camp, que hem sabut avançar-mos al marcador, amb gol de Martí després de gran jugada de Joel, i que hem jugat força bé. Tot i que a la mitja hora ens han empatat amb un gran gol que Jordi no ha pogut evitar.
Lo dolent ha arribat a partir dels 10 minuts de la segona, quan una sortida del porter Jordi, provocava el penal en contra i la corresponent expulsió del mateix. La qual cosa esdevenia el 2-1 al marcador, ja amb l'improvisat porter Diego. Poc després ha arribat el tercer per als locals, gol molt protestat pels campredonencs per un més que clar fora de joc, i ja amb el temps esgotat en una contra el Benissanet feia el quart i definitiu.
Tot i la inferioritat numérica al camp hem de destacar l'esforç de totes les línies, ja que han treballat molt i encara hem tingut alguna ocasió, la més clara un xut creuat de Pakito que el porter local aturava.
En definitiva, i deixant de banda el resultat, crec que hem fet un bon partit, sobretot a la primera part amb igualtat de condicions, on hem sabut dominar el partit i avançar-mos al marcador. Per desgràcia les coses a la segona part no ens han sortit bé, però la setmana que ve ho intentarem al camp "La Forja", dissabte dia 18 de setembre a les 17 hores.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Marti Pichichi!

Manu ha dit...

GENIAL!!
Dimarts de champions, jugant el Barça, en un partit on goleja i el Campredó entrenant amb un total de 23 persones.
Em sembla que no es pot negar que hi ha moltes ganes i ilusió, i estic segur que si seguim amb aquesta actitut les coses sortiran molt bé.
Ànims a tots.

Anònim ha dit...

Olé! Aixi magrada!
Nomes va faltar lo merengue.. me fareu sentir malament eh!

Asta el divendres!

#7#

Anònim ha dit...

Jo no vaig poder anar al partit però m'han dit que la primera part ho vam fer bastant bé, pos en això ens hem de quedar i intentar-ho millorar a l'entreno, que per sert els últims astic tenin molt bones sensacions i veig a l'entrenador al delegat i al Presi en energies renovades i molt animats, sobretot a Edu.

Jo voldria agrair atots els jugadors que tornen a jugar en natros aquest any el seu compromís i esforç, com ja sabeu no cobren i enviar una abraçada als que enguany per motius varis no han pogut ho han decidit penjar les botes que si és repensen aquí tenen les portes obertes.
Per últim voldria demanar a l'afició que ens vingui a animar lo dissabte que ens faran falta com sempre, a veure si aquest any podem guanyar més partis a casa, GRÀCIES.

OSCAR CURTO 7

Anònim ha dit...

hombre, això del 7 hem sembla que és costum, perquè el comentari anterior també firma en "7".
Ja ja ja
No fotem llenya al foc amb això del canvi de números que ja n'hi ha algú que li pesa massa.

Anònim ha dit...

Algú em podria passar un mail de contacte al club? El meu correu es:
bolunyeta@gmail.com

Moltes gràcies!