+ 3

U.E.RASQUERA 0 - 1 U.E.CAMPREDO
Partit força difícil on decantavem la balança als cinc minuts de joc mitjançant Heder. Però en la primera mitja hora del partit haguéssim pogu sentenciar el partit ja que vam estar molt desafortunats de cara a porta.
A la segona part les coses continuaven igual, dominant el campredonencs però a les contres els locals ens haguéssin pogut empatar el partit en qualsevol moment, però unes vegades la defensa, altres el porter campredonenc i altres la falta de punteria feien que els campredonencs s'emportessin d'un camp força difícil els tres punts. Destacar que en aquesta segona part les ocasions campredonenques també foren força, com ho demostra dos xuts al travesser que ens haguéssin donat la tranquilitat que necessitavem per arribar al final del partit sense problemes.
Però bé, l'important és que ja sumem punts i que ho hem fet d'una manera molt bona, on hem sabut tocar la pilota i jugar com nosaltres sabem, però aquesta vegada el desencert de cara a porta ens ha privat d'una golejada.
La pròxima setmana juguem en dimenge a les 16 hores a Tivenys.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense el 10 guanyem! Jo no vull dir res.

Anònim ha dit...

jajajaja

Anònim ha dit...

guanyem salud!

zinedine ha dit...

menos mal que els de rasquera eren mes dolent que natros, perque ne van fallar d'ocasions estos delanters

Anònim ha dit...

els partits se guanyen fent un gol més que l'equip rival... així que tres punts per a casa que es lo important

Anònim ha dit...

dema al tivenys l'hem de guanyar pero heu d pensar que estiran crescuts perque la semana pasada van guanya a la torre de l'espanyol per 10 gols, i estan de festes o voldran guanya pel poble aixi que a tope i a guanyar