TORNEM A FICAR-MOS !!

U.E.CAMPREDÓ 2 - 1 C.F.ULLDECONA "B"
Victòria molt treballada i molt patida des de fora, ja que en la primera meitat haguéssim tingut que deixar el partit sentenciat gràcies a les nombroses ocasions clares de gol que vam tenir, com la de Didac o Manel, casualment els dos autors dels dos gols campredonencs.
Però després de desaprofitar dos grans oportunitat per avançar-mos al marcador, era l'equip visitant el que s'avançava després d'una jugada a la contra on la defensa possiblement va fer un dels pocs errors que can cometre en aquest partit.
Per sort els campredonencs vam saber reaccionar abans d'arribar a la mitja part i capgirar el marcador.
A la segona part del partit, un aborriment, tot i que jugàvem amb un home més, no vam saber dominar el partit i controlar la pilota i semblava que els que tenien supeioritat numérica al terreny de joc era l'Ulldecona, però per sort la defensa campredonenca estava molt encertada i no van deixar crear cap jugada de perill als visitants. Fins a les acaballes del partit no va haver-hi opcions fins l'entrada al camp d'Omar que estavellava la pilota al travesser i el refús el rematava Raul però el porter visitant aturava la pilota.
Victòria que ens torna a col·locar en quart lloc a la classificació a només tre punts de l'ascens.
La setmana vinent visitem el complicat camp del Benissanet.

10 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Heder14 ha dit...

Demanaria al presi que borrés aquest missatge ja que no té per que estar aqui.

Marcos, ets un jugador exemplar, i com a tot jugador en un equip, pot tenir un o uns dies dolents pero això no es fa públic. es guarda al vestidor i es parla allí.

ànim i força que estem al tram final de la lliga i tenim que donar el millor de nosaltres.

U.E. Campredó ha dit...

Tens rao. Millor que en parlem el pròxim dia al vestidor que només nosaltres ho podem solucionar i ho farem.
Ànims Marcos i no et preocupis que de mals moments en tenim tots.
El Presi.

Anònim ha dit...

beni 1-3cam campredo campredo... sisisiisisi

Anònim ha dit...

Quina jornada més positiva per a lo Campredó, retallem distàncies en tots els de davant menys el Flix. Com sempre he dit que importants que son tots els punts, ara portavem 3 jornades sense guanyar, i mantenim les nostres opcions intactes d'arribar als últims partits en opcions de poder pujar.

El partit del dissabte, va ser un tipic partit nostre en moltes ocasions però ens va tocar patir.

Estic molt content perquè jugadors que no solien tenir molts de minuts han sortit al camp i ho han fet molt bé, i això és importantíssim felicitats, Manolo, Dani, Manel i Raúl. També tinc la sensació que recuperarem al millor Didac de cara al tram final de la lliga, una molt bona noticia, per cert va tornar a marcar.

Bueno el partit del diumenge a Benissanet ho tindrem de donar tot i jugar amb molta força i concentració un dels camps més dificils de la lliga, i el Benissanet ve de guanyar la Tivenys i empatar al camp del Mora.

AMIC MARCOS NO ET PREUCUPES QUE TOTS ENS PODEM EQUIVOCAR I TÚ EN COMPORTAMENT I COMPROMÍS ETS UN DELS MILLORS DEL CAMPREDÓ, I QUAN ET RETIRIS DEL CAMPREDÓ (ET FAREM DE LA JUNTA JE JE) SEGUR QUE NO EN TROBAREM CAP COM TÚ. VALE TIO.

AFICIÓ US ESPEREM AL CAMP DEL BENISSANET, QUE SEGUR QUE ENS FAREU FALTA. GRÀCIES.

OSCAR CURTO 7.

Anònim ha dit...

Aixo es un capita com deu mana!!

Anònim ha dit...

El "siete" mágico

Anònim ha dit...

si pensem del que va passar l´any pasat a benissanet vos aseguro que no guanyarem .

Anònim ha dit...

el dissabte hem de anar amb ganes de jugar i guanyar i no pensar en res mes... guanyan ste partit en setuarem mes adalt aixi que anims...


Nº 17.

Anònim ha dit...

Que va passar l'any passat? Vam guanyar, no?