U.E.CAMPREDO 1 - 2 J.E.FLIX

Més bé diria que vam regalar-los el partit, ja que els dos gols visitants arribaven gràcies a dos errades dels campredonencs.
Partit molt complicat que se'ns presentava per continuar lluitant per les posicions capdavanteres per intentar aconseguir l'ascens davant un rival segon a la classificació i molt ben col·locat dins al camp, sabent el què havia de fer en cada moment.
Els campredonencs, ho intentaven però no sé que ens passa últimament que ens costa molt crear ocasions, així és que durant la primera meitat no ens apròximàvem amb perill a la porta rival.
Ja a la segona meitat vam despertar, això sí, quan ja era força tard i el Flix ens havia fet dos golets que ens ficava les coses difícils, però un gol d'Heder ens donava esprances, però no va ser possible.
Espero que poguéssim continuant lluitant per les posicions capdavanteres i no decaiguin els ànim, perquè no hem de demostrar res a ningú, tot el contrari, la bona campanya ja l'hem feta i l'únic que ens queda per fer és arrodonir-la amb la millor posició possible.