SUMEM UN PUNT MÉS

Diumenge passat vam jugar al complicadíssim camp del Benissanet, amb el que vam aconseguir un empat a 1 gols molt valuós.
Partit molt obert i disputat per tots dos equips on quan millor jugàvem ens van marcar el gol i només a la segona part vam poder empatar el partit.
Destacar les grans intervencions del nostre porter Jordi a la primera meitat que ens van salvar d'una derrota i que al final de la segona meitat quan millor estàvem jugant els locals s'apoderaven del partit fent-mos patir fins al final amb dos jugades, una que salvava Marcos gairebé a la línea de gol i l'altra amb un xut al pal defensada per la porta de Jordi.
Dissabte vinent 24 d'abril ens visita a "La Forja" el segon classificat, el Flix.
Esperem tot el vostre suport.

2 comentaris:

Marcos ha dit...

un empat on equip com el tivenys i el mora a casa van perdre no está gens mal.pero este dissabte es te de guanyar com sigue al flix.juguen be a fútbol pero natros si volem i ens ho creiem també podem jugar molt be,així que anim i força campredó

paquito ha dit...

anim equip que este disabte mos mengarem la gespa de la forja i tenim k traure els 3 punts com sigue,enrecordevos de la primera volta a flix que mos van pega un munt de patades,pero natros tenim que jugar en intensitat pero sense joc dur i a fer lo nostre joc anim campredo que podem seguir esta dalt.