GRAN OPORTUNITAT PERDUDA

Gran oportunitat perduda perquè els equips davaners van treure resultats similars al nostre i ens haguéssim pogut situar en una inmillorable situació per l'inici de la segona volta.
U.E.Campredó 1 - 1 Atlas Tortosa.
Primera part defraudant on vam entrar en el joc rival que només jugava a la pilotada amunt i nosaltres no vam saber com afrontar-ho, als 25 minuts de joc, els jugadors de l'Atlas s'avançaven al marcador després d'un córner on remataven sense gaire oposició campredonencs.

Això ens va desanimar i no va ser fins a la represa després del descans que no vam entrar en joc. La inocorporació d'Heder ens servia per animar els jugadors i aixó ho vam aconseguir, i fou sobre els 20 minuts de la segona quan després d'una centrada el mateix Heder rematava gairebé sense angle per a que Paquito no més li fes falta tocar la pilota per establir l'empat a un, resultat definitiu.
A partir d'aquí va ser un assetjament local a la porteria visitant, però l'Atlas estava llest i cada cinc minuts parava el joc amb un jugador a terra fins que entrava al "massatgiste" i l'atenia i això no ens va permetre ficar-mos de ple al partit.
De totes maneres hem desaprofitat una gran oportunitat però tot i això encara ens trobem en una situació força bona. Però no ens hem de confiar perquè els que venen detràs estan pujant molt forts, com és el cas de l'Alcanar, Tivenys, Jesús Catalonia i Godall.

Ànims a tots i la setmana vinent tornem a jugar a "LA FORJA". Dissabte 30 a les 17 hores contra el Tivissa.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona crònica Presi.
Hem fet una bona primera volta de lliga que ens permet estar a 2 punts de l'ascens, on hem tingut moments molt bons i moments més fruixets però jo crec que sempre en una bona actitud.

Ara companys és el moment d'anar partit que tots seran bastnt complicats, com els resultats de esta jornada demostren, els 4 primers no en va guanyar cap, és a dir la lliga encara és pot igualar més.

Bueno voldria felicitar a tots els membres del CAMPREDÓ PER ELS RESULTA D'AQUESTA PRIMERA VOLTA I ARA QUE TENIM ESTÀ OPORTUNITAT LA TENIM APROFITAR L'OCASIÓ.

OSCAR CURTO 7

Anònim ha dit...

oscar ya te post retirarte k no estas per a jugar jajajajaja

Anònim ha dit...

oscar retirattttt jajajajajaja

Anònim ha dit...

JOEL, NO TENS MES EXAMENS?? NECESITAVEM UNA VICTORIA ESTE FINDE! BAIXES TU, JUGUES I EMPATEM.. PAUPALLOQUES!!

Anònim ha dit...

nois esta semana no hi ha res a contra,, avore si esta semana camvia la cosa animsssssssss



jugador,,,,,,,,,,

Heder 14 ha dit...

Com molt bé ha dit Oscar, hem d'aprofitar la situació que tenim.

aquesta setmana juguem contra tivissa i no és per posar presió, pero l'únic resultat que ens tenim que plantejar és la victòria.

penseu que el MORA s'enfronta al ROQUETENC i el FLIX amb el CATALONIA. dos partits que pot passar de tot, i és aqui on hem de recuperar puntets per estar al lloc que ens pertoca, entre els 3 primers.

Penseu que això és una cosa nostra i només nostra, així que molta sort dissabte i doneu-ho tot al camp.

Heder

Dani , Font de Quinto ha dit...

Si que es veritat que ha estat una oportunitat perduda, pero... a vore... que estem totalment ficats a la lluita pels puestos d,ascens. Esta es la part bona. I, com bé diu Heder, guanyar este dissabte seria molt bo i encara mos ficaria mes de ple pels enfrontaments directes.

Per cert... jo no culpo los xics de l,Atlas per perdre temps, es normal, se troben en lo marcador a favor i perden tot lo temps que poden, tot i que de forma descarada, pero... al nostre amic árbitre Lluis.... ufffffffff... en este li haurien de retirar lo DNI i lo pasaport i fotrel en arrest domiciliari durant 30 anys...

QUIN DESASTRE D,ARBITRE, COLLONS...

Incita a la violencia i tot, jajajajajaja.

Anims chics, que estem ben situats.

Anònim ha dit...

pos a mi lluis me fa gracia... aixo de la violencia... millor li dixem a Cristiano, no?

El que no hace nada.. ha dit...

Culés...

EL MENOS INDICAT... ha dit...

lo que falla a l'euip son los interios, prixemple omar es molt rapid pero si no busca la pilota i no fa parets quan te la pilota no serveix de res corre pq en la velocitat que te seria el millor de l'equip. pero la de busca i toca, no controla i arranca derectament,aixo es lo que vull dir....

Anònim ha dit...

http://www.entrenamientos.org/Article81.html

Anònim ha dit...

jo trobo que no és que fallen els interiors, sinó que no els sabeu exprimir-los. Hi per el tema de Omar crec que no se li pot demanar més perquè és el primer any que juga a futbol i dins del que cap no ho està fen malament.

EL MENOS INDICAT ha dit...

perodna pero n dic que ho fa malament solamet que ho pot millora se fa aixo...

Anònim ha dit...

molt te penses quen saps señor "menos indicat" pa afirmar que en això que dius seria el millor jugador de la plantilla!!!

no parlesem per parlar!

Anònim ha dit...

va calleu los bons jugadors no estan a tercera regional, aixi que aqui nengu es bo...

Anònim ha dit...

k bo este ultim anonim i kina rao tens xiket! tambe se li hauria de dir a alguns jugadors de la plantilla aixo... que de criticar als altres tots ne sabem!

Anònim ha dit...

"que de criticar als altres tots ne sabem!"


premio!! mig comentari desent.

Anònim ha dit...

quin comentari dius

Anònim ha dit...

bueno nois avore si guanyem lo disabte que ens juguem molt ok i pareu de dir tonteries matcho que paraeixeu nens petits

venga animmmmm equip

Anònim ha dit...

venga tivissa jajajaja campredo

Anònim ha dit...

cam 1- 3 tiv

Anònim ha dit...

cam 10-23 tiv

Anònim ha dit...

a veure si madurem...
que aquest blog el mira molta gent.

Anònim ha dit...

anim equip que u estem fent de puta mare k avui em guanyat i es molt complicat k tots los equips van a guanyar com natros i lluiten i es complicat forca campredo

Anònim ha dit...

roquetenc ha empatat ara el tenim a 2 punts pero amb un partit menos

Anònim ha dit...

Ja estem en zona d'ascens!!! això si, en un partit més que algun dels nostres perseguidors...

Ànims campredó!!!