PRIMERA VICTÒRIA DE L'ANY

Diumenge vam anar a jugar al camp del Mora la Nova. Victòria molt lluitada per l'equip del Campredó on el gran protagoniste fou durant tot el partit l'arbitre.
En la primera meitat el Campredó s'avançava al marcador gràcies a un penal tranformat per Jaume després que derribéssin a Brahim quan s'internava a l'àrea gran després d'una fantàstica jugada. El nerviosisme local va començar a aparèixer i el públic va començar a recriminar totes les jugades. Deu minuts desrpés els ànims encara s'escalfaven més quan l'àrbitre anul·lava un gol (correctament) al conjunt local, i una mica més tard els locals estavellaven una pilota al pal. Així arrivàvem a la fi de la primera meitat, que s'acavaba amb una rematada damunt del porter de Jaume després d'una passada en profunditat d'Òscar.
La segona meitat els locals van sortir convençuts de poder remuntar el partit, però es van trobar en un encertadíssim porter visitant, Jordi i molta mala sort.
L'àrbitre continuava sent el protagoniste del partit però les veus de les grades acabaven quan Albert feia el definitiu 0-2. Tot i això al final del partit hi va haver invasió de camp per part dels locals i van haver d'intervenir els Mossos d'Esquadra per protegir l'àrbitre.
La setmana vinent haviem de jugar al camp de la Fatarella però ho farem a "La Forja". serà DIUMENGE dia 17 de gener a les 16:30 hores.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Kin far de correr ens vam fer i de lluitar, perquè el Mora jugava molt bé la pilota i és menejaven tots els jugadors amb un gran ordre, i això encara dona més valor a la nostra victòria vam guanyar a un molt bon equip, i kin partidasso del nostre porte no en va fallar ni una va desesperar als rivals, i Albert va fer un gol que jo li vaig dir que no si el fara mai més kin golasso de falta a l'escaire, que va tancar el partit.

El que va passar quan va acabar el partit va ser molt trist, perquè el Mora en una mica de sort en alguna jugada ens hagués pogut guanyar, l'arbitre no va condissionar el resultat.

Agrair als nostres aficionats el seu suport i fins el diumenge a veure si guanyem a la Fatarella.

OSCAR CURTO 7.

Dani -Font de Quinto ha dit...

Perque hi ha tant de ceporro d,aficionat que no sap ni adonarse,n que aixo es nomes un esport, que cap de los jugadors de cap dels equips se guanya la vida en aixó, que tots, aficionats inclosos, han d,anar a treballar lo dia seguent, i que a l,esport s,ha de saber guanyar i perdre?

Ho dic perque m,han acontat lo que va arribar a passar en alguns aficionats de Mora i es al.lucinant.

Los arbitres de la categoria son dolentots, si, pero s,ha de reconeixer que s,ha de tindre afició per arbitrar per a fer-ho en estes categories i estos camps. Per dolents que siguen, jo, sincerament, els admiro.

Tant debó gent com estos impresentables que la van liar a Mora no poguessen trepitjar mai mes un camp de futbol.

Per lo demes.... GRAN VICTORIA, i ara a donar-li mes valor en estos tres punts guanyant a La Fatarella.

Anims chics !!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

com és que no van anar joel, francés i omar? hi ha lesió o alguna cosa preocupant?
gràcies.
un aficionat

Anònim ha dit...

Un aficionat que ens troba a faltar.. es ell o ella?? xDD
No vaig poder venir perque estic d'examens i aquesta semana no se si baixare tampoc, fins divendres no decidire... primer es el primer i estes dos semanes tinc examens finals aixi que...

Felicitar als jugadors que hi van ser a Mora per esta victoria tan treballada, segons els que he llegit. Espero que domenge tornessim a guanyar ja que juguem a La Forja i poder continuar esta racha tan positiva que portem.

Records de Joel desde algun lloc perdut de Barcelona juju!

Anònim ha dit...

Només dir que lo nivell dels arbits va d'acord amb el nivell dels jugadors... jugadors dolents, àrbits dolents! Que voleu més a territorial, prou fan en vindre a arbitrar.

Anònim ha dit...

si pero cobren

MISTER CABRON ha dit...

Només felicitar a tots els jugadors de la plantilla pel partit que vam fer, per primer cop vam saver aguantar un 0-1 fins al minut 97 que Albert va fer lo gol definitiu, i felicitar-vos també pel coneixement que vam tenir en no entrar en les provocacions d'alguns jugadors del Mora i sobretot les del public en general, això també ens va ajudar a no acavar el partit amb menys jugadors, ja que anavem carregats de tarjetes. Enhorabona a tots. En quant a perquè no van venir alguns jugadors, que van ser 5, som 21 fitxes i només en poden jugar 16, i a part son coses que només interessen dintre del vestidor i que tots sabem. Lo del vivell dels jugadors,"A PABAS NÉCIAS OIDOS SORDOS"...... I ara a pensar en lo partit de contra La Fatarella i a jugar el nostre futbol que si fem lo que sabem farem molt que parlar

Anònim ha dit...

en diumege a casa? pero com astem? i la tornada a la Fatarella, sent el penultim partit del lliga, no nem avan. ya recordareu este cambi.

Anònim ha dit...

canvi!!!

Anònim ha dit...

jo crec que si jugueu en la mateixa aliniació,com la del diumenge guanyareu,,

anims de part d'un aficionat ..

Anònim ha dit...

El mister fara el que cregue i acatarem la seua decisio. Banquillo de lujo? Pos benvingut!

Com vos agrada fotre sisanya... collons que hem guanyat!!

Anònim ha dit...

estic d'acord en aquet afecionat que diu que si jueguem en la mateixa aliniacio guanyareu, te pero aixo es feina del mister.

visca el campredoo

JUGADOR PLANTILLA ha dit...

jo crec k tenen k jugar los k estiguen preparats i aixo es faena del mister no de la gent.I x cert lo diumenge van estar be tots no nomes los titulars la gent k va sortir a la segona part u van donar tot.Nomes dir k anims a tots els jugadors i al cos tecnic u estem fent molt be seguim aixi.

Anònim ha dit...

q tremole lo bankillo de lujo!!!
un jugador.

Dani Font de Quinto ha dit...

Eiiiic..... cuant d,Anonim, xeic.... doneu lo nom, que aqui ningú se menja a ningú per opinar una cosa o altra.

Si no hi hagueren discrepances.... lo mon siria molt avorrit, no trobeu?

Una coseta, pel que pensa que pot ser molt negatiu jugarse algo a la penultima jornada a camp de la Fatarella....

Mes negatiu fora haver canviat l,ordre en lo Mora i visitar aquell camp l,antepenultima jornada.

I... a mes.... jo ja signo jugarmos l,ascens a la penultima o a la ultima jornada, a casa, fora o en camp neutral fins i tot, perque aixó voldrá dir que TINDRIEM OPCIONS REALS D,ASCENS...

On s,ha de signar....?

Molts d,anims, que ho esteu fent molt be, chics.....

LA PATRISIA ha dit...

mireu que han trobat!!

http://www.antena3.com/PortalA3com/El-Diario/Asi-termino-historia-Oscar-Diana/PA_81999_3241220_3263851

Anònim ha dit...

Dani, la gràcia d'este tipo de blogs és l'anonimat!!!
Pots opinar lliurement, des de la sinceritat, i sense possibles represàlies...
Llàstima del Barber... perquè a n'aquell blog si que li podriem fotre canya!!!

Anònim ha dit...

q collons es este video de la patricia?¿ :S

Dani ha dit...

Cony represalies.... si mos coneixem tots i, a mes, si algun jugador vol dir la seua, me penso que ho pot fer lliurement a dins lo bastidor o parlant en l,entrenador.

I si algun aficionat descontent per lo que sigue, vol dir la seua, masquesiga un comentari critic, no crec tampoc que ningu l,haigue de mirar malament.

De tota manera, estic d,acord tambe en que part de la gracia de los blogs es l,anonimat.

Anònim ha dit...

jajajaja! osti que bo el video de antena 3!!! Si es l'arbitt del partit de moraa!!! Man comentat que aquet personatje li an suspes, o estan pendents de suspendrel per tota la temporada! La veritat es que no estaria malament, vist el partit y la chuleria que teniaa...

MISTER CABRON ha dit...

LO PUTO ARBIT.OSCAR GARCIA BODON,QUE CABRON.....JEJEJEJEJE
LO QUE LI FEIA FALTA.

JUGADOR PLANTILLA ha dit...

anims nois k dema tenim k guanyar no podem fallar k els de dalt no fallen lo roketes a guanyat i el flix tambe i natros no fallarem forsa campredo

JUGADOR PLANTILLA ha dit...

anims nois k dema tenim k guanyar no podem fallar k els de dalt no fallen lo roketes a guanyat i el flix tambe i natros no fallarem forsa campredo

Anònim ha dit...

los moros de mierda fuera de el quipo

Anònim ha dit...

Este tio es un arbit? lo del diario? xk es mes curt que una sola daspardenta.

Anònim ha dit...

vaya partit heu fet felcitats a tots el jugador sou un bon equip de veritat..........