CÒMODE PARTIT

U.E.Campredó 4 - 0 C.D.La Fatarella.


Còmode resultat i còmode partit on els visitants només van inquietar la porteria defensada per Jordi durant els primers quinze minuts. Porteria que fa dos partits que es manté a zero.
Els gols arribaven dos a la primera meitat i els altres dos a la segona.


Va encetar la llauna el més jove, Omar, que amb una internada per la banda aconseguia finalitzar la jugada amb un xut creuat que el porter visitant no tenia res a fer. El segon, obra de Martí, va arribar a la mitja hora de joc després d'una fantàstica passada en profunditat de Brahim. Mentre els jugadors de La Fatarella no inquietaven a Jordi, només amb algun xut de falta de fora l'àrea però sense cap perill per al meta local.



Ja a la segona part Omar feia el tercer i Manel el quart en un partit cómode on Omar va estar a punt d'aconseguir un "hat-trick" però el porter visitant ho va evitar.



En definitiva victòria còmoda i ara ja a esperar la setmana vinent, altre cop a La Forja contra el Atlas Tortosa.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Divendres rusitda?? En estes condiccions segur que baixo! Juju!!
Tal divendes.

Anònim ha dit...

ascolta joel, quet pensaves que te nesesitavem, pos ya u veus dos dies que faltes 6 punts. auau!!!

Anònim ha dit...

Tranquil.. baixare igualment pero si vols miro el partit al teu costat perque si he de jugar i no hem de sumar els 3 punts seria culpa meua...i clar, a partir dara tots els partit guanyats i a segona lany que ve! Invites tu el kinto careto??

un Afecionat ha dit...

la veritat que jaume i brahim ho fan be al mig el camp, pero vuy felicitar a tot l'equip pq van jugar a futbol com cal, i per l'ultim felictar al mister que ho fa de puata mare.

avore si le dieu al deligat que es calmi unamica.

visca el camp-redo

Anònim ha dit...

be brahimm be!!!

Siempre positifffffo ha dit...

Creieu en vatros, i montareu........

Omar[11] ha dit...

Bon partit, però el que be aquest dissabte son tres punts que els podem treure si volem i posem les ganes i la ràbia que ultimament estem posat dintre al camp "i fora" jejeje.

Ànimo!!

Anònim ha dit...

Iep! cristianet com torna a fer gols ia torna a parlar pel blog... aixxx...

Omar ha dit...

quan as vis q haigue parlat? ai ai..

ueno marxo a antrena cosa k auries de fe tu!!!

Anònim ha dit...

vas errat cristianet!!! io no jugo i per tant tampoc entreno... a callar!!! juju

Anònim ha dit...

los positivo este ante diu que em de "montar"?

Anònim ha dit...

A cavall!! xD

Anònim ha dit...

io ne se d'uns q ia fa dies q munten a cavall pos!!jojjojo

Anònim ha dit...

divendres rostida jejejeje

MISTER CABRON ha dit...

NOMÉS FELICITAR A TOT L'EQUIP PER LES GANES I LA INTENCITAT QUE VAM POSAR DEL MINUT 1 FINS AL 93.NO PUC DESTACAR A UN JUGADOR EN ESPECIAL, PERQUÈ TOTS HO VAN FER MOLT BE. PERÒ TENIM QUE CONTINUAR AIXÍ, SINÓ TORNAREM A TENIR ALGUN "PINCHAZO" QUE SI CONTINUEM AIXÍ POCS EN TINDREM.PORTEM 9 VICTÒRIES,4 EMPATS I 3 DERROTES,AIXÒ SUMA 31 PUNTS DE 48 POSSIBLES FINS ARA. PODEM ESTAR TOTS MOLT CONTENTS DE LA CAMPANYA QUE ESTEM FENT.PERÒ NO TENIM QUE RELAXAR-MOS SI VOLEM FER ALGO REAL-MENT GRAN. AQUESTA SETMANA L'ATLAS NO ENS HO POSARÀ FACIL, PERÒ TENIM QUE TREURE ELS 3 PUNTS, PER A ACABAR LA 1ª VOLTA EN 34 PUNTS I TENIR MÉS OPCIONS AL FINAL DE LA TEMPORADA. DIVENDRES ROSTIDA QUE PAGA HEDER JEJEJE...I LA PRÒXIMA SI GUANYEM A L'ATLAS, IBRAHIM...

Anònim ha dit...

si amda gouanya als morets como yo

Siempre positiffffffo ha dit...

Me referixo a muntar de categoria..... taparotssssss !!!!!

Jajajajaja

Es clar que cadascú de vatros es ben lliure de "muntar" en altres ambits de la vida.

Anònim ha dit...

tanto tonto "MONTA" tanto

o també


tanto "MONTA", "MONTA" tanto

Anònim ha dit...

Kina jornada ens espera, hi han enfrontaments molt interessants,
Tivenys - Roquetenc
Ulldecona - Ginestar
Mora - Tivissa
Godall - Alcanar
Benissanet - Catalonia

És a dir, si aconseguim guanyar que no sera fàcil, perquè aquesta gent ja han donat algun susto i lluiten i corren molt, podriem escursar diferències amb els de davant ho aumentar-la amb els del darrera, però primer hem de guanyar i si fiquem les ganes i la bona actitud de sempre ja tenim molt guanyat.

del partit contra la Fatarella destacare que vam mantenir la porteria a 0 i que Omar va ser un malt son per a la defensa i la titularitat de "MANELET" que va fer un bon partit i va marcar un bon gol precedit duna molt bona jugada i centrada d'Omar.

Bueno aficionats i socis espero que lo dissabte ens doneu el vostre ànim i la vostra força que ens va molt bé i la necessitem, perquè a l'altura que estem de campionat tenim de guanyar a casa i treure els punts i ens feu falta GRÀCIES.

OSCAR CURTO 7.

Anònim ha dit...

videos videos videos!!!

Dani Font de Quinto ha dit...

Oscar te raó, sira un partit complicadet. Pero guanyarlo seria superimportant i en possibilitats d,aproparse mes als puestos d,ascens i de traure algun puntet mes als que mos seguixen.

De moment ja ne tenim equips com Godall i Catalonia, bons equips, 4 i 5 puntets per sota nostre. I los puestos d,ascens a nomes dos puntets.

Aixo si, estos chics de l,atlas, si vos hi fixeu en los resultats, han perdut uns cuants partits NOMES PER LA MÍNIMA, cosa que diu de lo complicat que es guanyarlos.

De tota manera jo confio molt en vatros i en lo be que ho esteu fent i estic convençut que demá guanyareu.

Molts d,anims.

jugador plantilla ha dit...

anim equip que si seguim en estes ganes guanyarem dema segur k pasa k no mos tenim k precipitar fer lo nostre futbol k em sabem i los gols ja arribaran forca campredo

Anònim ha dit...

que puc dir deste equip quel considero com casa meua.que tinguesem sort i acabessim la lliga el millor posible.i perfavor busqueu defenses que me tinc de jubilar