PER GANES NO HA ESTAT

U.E.CAMPREDÓ 1 - 1 C.D.GINESTAR
Un empat una mica agre després de veure totes les ocasions que novament vam tenir i vam desaprofitar.
Primera meitat força igualada on els campredonencs ens avançavem als dos minuts de joc per un penal xiulat per l'àrbitre que ningú es creia que era veritat, però que ens donaven l'avantatge inicial al marcar Omar, el seu tercer gol en aquesta lliga. Tot seguit els de Ginestar anaven fortíssims assetjant continuament la porteria de Jordi i fruit d'aquí arribà l'empat als 10 minuts de joc en un xut de fora l'àrea després d'un fora de joc escandalós que l'àrbitre (suposos que per compensar el penal) va deixar continuar la jugada. Al final de la primera meitat arribàvem amb ocasions diverses per tots dos equips, però tampoc cap ocasió gaire clara.
Ja a la segona meitat els campredonencs van agafar el pes del partit i no el van deixar fins al final, ja que l'assetjament a la porta rival era constant amb ocasions de gol claríssimes que no vam saber aprofitar. N'hi va haver-hi per a tots: Omar, Didac, Diego, Albert, Heder ... gairebé tots van tenir la seva oportunitat per avançar-mos al marcador, amb inclús un parell de pals, però aquesta vegada la sort es va aliar amb el rival.
Final del partit empatant a un gol amb un equip que sap jugar a fútbol però on els campredonencs vam demostrar que no hi ha cap equip en aquesta lliga que sirà superior a nosaltres. Lliga que em sembla que sirà molt competitiva i que hi hauran varis equips que intentarem lluitar per les posicions capdavanteres.

Ànims a tots els jugadors i entrenador, als que juguen i als que es queden a la banqueta, que si seguim amb aquesta actitut i ganes els resultat tard o d'hora arribaran.

La setaman vinent ho tornarem a intentar contra l'Arnes Club Esportiu, novament a "La Forja" dissabte 7 de novembre a l'hora habitual les 17 hores.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina primera part més intensa com anaven els dos equips a jugar a fútbol i per el partit, potser el Ginestar va jugar millor els primers 25 mimuts, però a partir d'allí tot se va nivellar, i la segona part va ser nostra, "llàstima" prò aquest és el cami i l'actitud a seguir felicitats a tots, molt bé tios així si que pocs equips ens guanyaran, no se com anira la classificació però tot per ara se va ajustant, lo Mora pareix que han guanyat tres partits seguits, però tot se va ajustant, natros fent la nostra feina, sobretot XALANT i a vore que passa, donar les gràcies als socis i aficionats per tot el seu suport un altre cop. OSCAR CURTO 7

Anònim ha dit...

aixo aixo als aficionats i als socis k sino fos x estos no hauria "jaleo" jejeje.
a vore si xa la proxima ia ve 1 atra vegada la raxa d uns kuants partits guanyats. anims

seguidor de la barra

ultra ha dit...

Els aficionats (alguns) estan una mica descontrolats, je je je
Pareix que per al dissabte que vé s'estan preparant per animar sense parar a l'ekipo
ultra

Anònim ha dit...

anims equip si seguim aixi arribarem alluny,tenim una gran plantilla i amb ganes fe fer-ho be

Anònim ha dit...

Equip, hi ha una gran temporada per davant de moment ho esteu feu molt be, però no creieu que ho podrieu fer-ho millor amb la plantilla que hi ha? una pregunta que ens fem molts.. i no critico que no hi poseu ganes!
bueno molts d'ànims i estic segur que si no baixeu la guardia e inclús apreteu un poc més aixó pot tira molt endavant!!

teniu de ser forts i confiar amb vosaltres mateixos, que l'afició ho esta fen!!

d'aqui desitjo lo millor per a l'equip.


visca la U.E Campredó!!!

Anònim ha dit...

Però quina mania teniu de dir que hi ha molt bona plantilla. Lo dia que ne falten dos que jo me se això s'afona!!! i de moment aguantem en los de davant per... ni ho se perquè. Ningú ho sap!

Poc a poc us ubicareu al lloc que us correspon, de mitat taula cap a baix.



El señor XX

Anònim ha dit...

Mira'l, lo cantinfles este ja torna a estar per aquí... dos copets ben pegats potser tarreglarien lo cervell este!