ESTRANY PARTIT !!

Primer partit amb vent i fred i ha estat molt estrany. Els campredonencs sembla que estavem com el temps, alterats, no surtia res i semblava que tots els jugadors anavem amb una marxa menys.
U.E.Campredó 3 - 0 C.E.Arnes
Primera meitat molt ensopida on el migcampisme ha estat el protagoniste, sense arribades clares per cap dels dos equips tot i que semblava que els locals intentaven controlar el partit, la veritat es que semblava que era difícil acabar amb èxit les jugades. Els visitants tampoc creaven ocasions i així, amb empat a zero s'ha arribat al descans.

A la segona part sembla que els campredonencs han sortit al camp a intentar guanyar el partit, i així ho hem intentat creant ja varies ocasions força clares com la de Diego que després d'un genial control i quedant-se sol davant el porter falla el que semblava més fàcil. Però els visitants no abaixaven la guàrdia i a la contra, amb un davanter molt ràpid han creat vàries jugades que finalment Jordi ha pogut desbaratar.

Ja a la mitja hora de joc, una jugada de Omar acabava amb la pilota al fons de la xarxa, i cinc minuts després Didac feia el seu. Semblava que tot aniria bé i acabariem amb els tres punts a la butxaca i així ha estat, als cinc minuts per acabar el partit, Martí arrodonia la feina amb el tercer i definitiu gol de la tarde.
Això va bé i la setmana que vé intentarem puntuar al camp de l'Ulldecona, dissabte 14 de novembre a les 16 hores.