VICTÒRIA MOLT TREBALLADA


I és que ens ha costat molt, però aquesta vegada ens ho mereixíem i ha estat quan ja arribavem al final que Didac ha aconseguit l'únic gol del partit que ens donava la victòria davant un Jesús Catalónia que també ha tingut les seves bones oportunitats.
Resultat final: U.E.Campredó 1 - 0 Jesús CatalòniaC.D. "B"
Inici del partit una mica incert on no es sabia qui agafaria la batuta del partit i en ocasions no gaire clares a les dos portes. El que hauríem de contar són les ocasions que hem tingut durant la primera meitat els dos equips, crec que s'hagués pogut arribar al descans amb el resultat de com a mínim 5-2, ja que les ocasions han anat variant tot i que els campredonencs n'han tingut més i més clares.
Ja a la segona part el domini local ha estat superior, però tenint en compte que el Jesús Catalònia ha estavellat una rematada de cap al travesser que ens hagués pogut portar a la perdició, però aquest cop no ha estat així, i de tant insistir, a les acaballes del partit una bona intervenció de Didac aconseguia amb el seu gol que tots els campredonencs que estavem gaudint del partit s'altéssim i celebressim com poques vegades he vist.

I és que la insistència al final té premi. Sense desmerèixer al rival, he de dir, baix el meu punt de vista, que tenim un gran equip, sobretot EQUIP, que quan volem i fiquem ganes les coses acaben sortint, encara que aquest cop patint fins al final.

En fi, victòria molt treballada en un partit molt obert que finalment s'ha solventat gràcies a la insistència.

Puntualitzar que hem de millorar el migcamp, on encara ens falta treballar per trobar l'equilibri, i intentar evitar expulsions tontes com la de Brahim, que només ens porta a patir una mica més.
Nombraré dos jugadors que per mi han estat els millors en aquest partit, un Didac, que després de totes les oportunitats que ha tingut per encetar el marcador ha esperat fins a l'últim moment per fer el gol, i l'altre Albert, que ha estat genial ordenant la defensa i evitant a la primera part el que hagués pogut ser el primer gol dels visitants.

La setmana que vé intentarem guanyar tres punts més contra el Ginestar, serà el dissabte 31, altre cop a "La Forja" però aquesta vegada a les 18 hores.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Es fa el que es pot al mig del camp. Pot ser no es dona el que voldrieu pero les ganes que he ficat i he treballat son totes. Les condicions d'avui no eren les millors pero ueno... poc a poc anirem agafan el to al mig del camp.



Number 4

U.E. Campredó ha dit...

No és criticable el mig del camp, només és un comentari perquè sabeu que s'ha de millorar. Tampoc volia que us ho prenguéssiu malament perquè ja sabem que es fa el que es pot, però de vegades les coses surten millor que d'altres.
Bueno penseu que el divendres a la rostida en parlem.

kin patir ha dit...

En esta insistencia i esforç que ens heu demostrat potser valdrà la pena vindre més sovint a vore els partits
Un socio

Anònim ha dit...

Home senyors, fa dies que veig que jugueu en un 4-2-4... com no ha de patir lo mig del camp si només n'hi ha dos de jugadors?

En linies generals molt bé, en especial la defensa que porta dos partits sense encaixa cap gol.

Una salutació

Dani ha dit...

Jo trobo que va ser un partit molt obert i que varem jugar molt be, pero en lo risc que te un partit de anada i tornada, on tots dos equips se farten de fer ocasions.

Natros ne vam fer mes d,ocasions, i clares, pero les del Catalonia varen ser increiblement clares.

No m,agrada destacar ningú per sobre de ningú, pero, apart del gol de Didac... lo que fa l,Albert salvant aquell gol cantat a la primera part cuan lo davanter del catalonia a porta buida li porta mes d,un metro d,aventatge... va ser LA HOSTIA.

Trobo que lo marcador final va fer justicia, pero també que en cas de haver acabar empatats , tampoc hagues estat gaire injust.

I l,arbitre... mareta meua... tres penals que se menja a la segona part... sobretot un del porter d,ells que li clava lo genoll al pit de Fusteret... increible

Estic d,acord en Manu, que la expulsio de Brahim va ser molt tonta, perque va ser la segona groga per protestar una falta que l,arbitre ja havia pitat i amonestat lo jugador del Catalonia, a que ve protestar, pos?

Este xic es un jugador super valid perque lluita totes les pilotes no se cansa de correr i fa molt bona faena, pero un collejon no li aniria malament tampoc, jajaja, que lo necessitem, pero que espabile en estes cosetes, ho dic tambe per lo del camp del Rasquera.

Ara, depenent de la resta de resultats, estarem un pel mes apropet dels tres primers puestos (abans de lo partit estavem a 3 punts del tercer), i si guanyem lo altre co-lider, Ginestar, lo dissabte vinent... seria bonissim..

Segurament hi ha cosetes a millorar, jo no n,entenc gaire de futbol, nomes soc un aficionat, pero si que se que , en la actitud dels jugadors que he vist estos dos ultims partits..... pocs se mos escaparan.

Continueu aixi, nois

mister cabron ha dit...

flix 5-fatarella 0
torre esp 0-benissanet 2
ulldecona 0-godall 0
tivenys 3-arnes 0
mora nova 3-ginestar 2
"campredo 1-jasus cat. 0"
atlas 2-rasquera 0
tivissa 2-jesus maria2
roquetenc 1-alcanar b 1
ja estem setens o vuitens.anims a tots.nº4 tranquil que el mig del camp fa lo que ha de fer.ojo en lo 4-2-4,que no es aixi,mireu millor els partits. enhorabona a tots que ho estem fent de collons,si continuem aixi ja farem callar a mes de cuatre.

13 ha dit...

SISENS

http://www.icompeticion.com/ic/1/5/45/index.asp

Anònim ha dit...

bon partit nois!!!! xo ara tampoc se te k pensar k lo campredo es lo millo equip d la lliga xk llavors es kuan venen ls "hosties".
seguiu aixi!!!!

seguidor de la barra

PD: fusteret cateto!!!! jajaja

Anònim ha dit...

Ara es quan los tarmbanes de sempre comencen a pensar en pujar i animalades d'este estil..

Anònim ha dit...

Felicitar a tots els jugados, per la victòria, ja fa dies que l'actitud és molt bona i això acompanyat d'una miqueta de sort"que sempre va bé" les coses surten millor, fa 3 partits pareixia que el món s'acabava i que no podiem fer res, poquet a poquet i sense tornar-mos boixos, que podem fer alguna coseta bona, importantíssim 2 partits seguits sense que ens faiguen un gol, i jugue qui jugue el Campredó ho fa bé, voldria donar ànims a Paquito que ja li arribara el día de fer el golet, hi ha un màquina que juga al mig del camp i fa molta feina i no és veu JOEL, "molt bé tio". Gràcies als socis aficionats que també son molt importants i van fer la seva feina apretant, visca lo CAMPREDÓ, i a guanyar lo dissabte. Oscar Curto. Excapità.

Dani ha dit...

Sisens o setens... pero.... lo mes bo de tot es que a 1 punt tenim lo tercer puesto (Godall) i a dos punts, tenim los dos co-liders (Catalonia i Ginestar).

No es tracta de llençar les campanes al vol ni res per l,estil, pero.... a vore.... que se pot aconseguir algo gran este any, nomes ho heu de creure i continuar en esta actitut.

I, en un grup tan igualat com pareix que sirá este grup, pos... cualsevol puntet es bo.

Partit a partit.... i ja vorem hasta on arribarem. Jo hi tinc molta confiança este any.

Per cert... una pregunta punyetera....¿perque els disconformes o els que critiquen tant no posen mai lo nom? Sempre anonim.... Xeic.... podeu dir lo nom que la critica es lliure....