EMPAT A 0

Rasquera 0 - 0 Campredó
Fora de casa sempre diem que un empat és bo, i és cert, ho és, però veient com va anar el partit possiblement ens haguessim merescut una miqueta més.
Tampoc cal queixar-mos molt perquè també hagués pogut estat a l'inrevés si no fos per diverses aturades genials del nostre porter, Jordi, però finalment el resultat va acabar amb empat a zero.
Els rasquerans ho van intentar però amb poca punteria de cara a la porta defensada per Jordi, no en canvi els campredonencs, que sí que ficavem la pilota al fons de la xarxa rival, però no va pujar al marcador gràcies a l'intervenció de l'àrbitre que el va anul·lar. I es que aquest que gairebé sempre son els únics que cobren en la nostra categoria ( i no poc ), moltes vegades amb un simple xiulet et tiren per terra tot l'esforç realitzat durant la setmana i al mateix partit.
Ànims a tots els jugadors i entrenador que amb aquesta línia sí que anem avant. I a Paquito a veure si aquest dissabte aconssegueix el gol i aquesta vegada no li anul·len. Serà contra el Jesús Catalonia, a La Forja, com sempre a les 17 hores.
Després del partit una serie d'aficionats una mica exaltats van intentar agredir-nos, però la bona intervenció de la Junta Directiva Rasquerenca ho va evitar.

3 comentaris:

Dani. Fontdequinto ha dit...

Vam mereixer mes... i, jo per lo que m,han dit alguns jugadors, encara no se on va vore l,arbitre fora de joc al gol anulat, pero... en fi... si los de primera divisio son dolents, com no ho han de ser los d,esta categoria.

Respecte a tot lo follon, dues coses;

-Cert sector de l,afició del Rasquera, se li hauria de recordar que aixó es un esport i que tots los que estaven al camp, no se guanyen la vida en aixo, i lo dilluns van tots a treballar. Bueno, tots no, los hooligans jubilats que la van liar grosa... estos que s,ho facen mirar.

-Espero que Brahim haigue apres la lliço. Es ben cert que, arrán d,un salt en lo 10 d,ells, que rep un cop de colze no intencionat, li van acomençar a dir de tot, inclus "moro" despectivament, pero ell ha de saber passar de lo que digue lo public, i no ho va fer. Tirar besitos a lo public que t,esta insultant, rient com si pasesses de tot, tocarte los ous, o fer una butifarra, i tornar a llençar-los besitos rien-te... pos nomes contribuix a enfurismar este sector hooligan de l,aficio.

Suposo que haura apres la lliço. Los insults del public han d,entrar per una orella i sortir per l,altre, formen part d,este mon del futbol.

Per cert, s,ha de dir que tambe los te ben possats los collons este xic, perque los que al final lo volien agredir, estaven apegats a la banda esperant que traies de banda i fent-li gestos de "vine vine que rebras" i Brahim va fer un servei de banda a menos d,un pam d,ells.... Nomes lo van tornar a insultar, jo pensaba cuan vaig vore que hi anaba, que a algun iaio d,estos se li aniria la ma, pero no va ser aixi. Jo, ni m,hagues apropat.

De totes maneres, es patétic , en general que hi haigue gent pels camps comportantse d,estes maneres. Un dels que li va dir "moro de merda" formaba part d,un grup de joves seguidors i al costat tenia dos marroquins tambe seguidors del Rasquera, que, a sobre, li reien la gracia.

Patetic.

Aixo si... en l,equip jugant aixi.. en este coratge... pocs partits se perdran, trobo.

Ara, a guanyar lo Catalonia a casa, que es dels que va be, i nomes estem a 3 punts del tercer puesto.

Anònim ha dit...

quin dani ets? no ne conec cap de font de quinto

Dani Font de Quinto ha dit...

jajajajaja, es que soc un Pixapins, campredonenc d,adopcio de fa menos de tres anys, molts no me coneixeu de nom encara, tot i que si de vista.