NO ACABEM D'AFINAR

Dissabte vam jugar la tercera jornada contra l'Alcanar, segona derrota consecutiva, però aquest cop amb sensacions diferents a les de la setmana passada.
Primers deu minuts dominats totalment pels campredonencs però sense crear gaire perill a l'àrea local, però després d'unes errades defensives campredonenques, els davanter canareu aconseguia quedar-se sol davant el porter Manel establint 1-0 inicial. A partir d'aquí els locals van dominar el partit durant aproximadament 25 minuts més però gràcies una jugada genial de Jaume aconseguiem establir l'empat al marcador. Tot i això, amb una altra jugada defensivament desafortunada, els canareus tornaven a posar-se per davant al marcador després d'una indecisió entre dos defenses i el porter campredonenc. Amb el marcador amb 2-1 arribavem al descans.
Segona part que començavem a totes, intentant mantenir la pilota controlada i arribant a l'àrea contraria però tampoc sense gaire perill. En un contra els locals augmentaven la diferència quan es van quedar tres davanters sols davant Manel i Albert. Quedava encara mitja hora de partit i les sensacions que em donaven eren força positives. S'intentava jugar i crear per les bandes, però els ràpids defenses canareus impedien els atacs visitants, fins que una passada en profunditat per Jaume que trencava el fora de joc significava el segon gol campredonenc i escurçavem les distàncies i feiem que el rival es fiqués una mica més nerviós, així ho demostrava l'acta final on els canareus es van emportar 11 targetes grogues (cap de roja) per 3 dels campredonencs.

Amb el resultat de Alcanar 3 - 2 Campredó s'acabava el partit, amb un mal regust ja que ho vam intentar fins al final però aquest cop no va poder ser i no va ser per falta de ganes i empenta.

ANIMS JUGADORS que la setmana que ve ho tornarem a intentar a "La Forja" contra el filial del Jesús i Maria, dissabte 10 d'octubre a les 17 hores.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

jojojojojojojojo. baixareu a quarta territorial.
ia fa be lo porter de marxar al rally i no quedar-se a jugar a futbol.

señor XX

Anònim ha dit...

calla bocases

Anònim ha dit...

a mi no me fa calla ningu!
anormal!!! jojojojojojojo

señor XX

Anònim ha dit...

venga xatos k no estamos tan mal !!
ara a casa contra jesus i maria a fotre 1 baile, k a la plantilla ia 1 "ballaor" a vore si fas algo "cristianet". jejeje
anims!!

seguidor de la barra

PD: presi estudia la proposta de la segona barra a l'atra part de camp aixi no mos cal vindre cada vegada a buscar los kintos.

Anònim ha dit...

ket sas tu tarambana, lo kas de fe es se mes persona q fas la pinta de se peludet ia!

au ves..

Anònim ha dit...

lo de tarambana anava para lo señor XX

Anònim ha dit...

si si. a mi me podeu dir lo k vulgesseu xo io no fax lo ridicul al camp!!

señor XX

Anònim ha dit...

lo ridicul ho fas tu de les tonteries que dius anormal

Anònim ha dit...

jajajaja ... k pasa k vos poseu nerviosets o k? si totes les ganes k poseu al blog xa contestar les posesseu al camp anirieu liders!
xo weno k i farem .... seguiu aixi k stic xalant molt fotenmen. besitos wapetes.

señor XX

Anònim ha dit...

El Campredo si vol aspirar a alguna cosa necessita un canvi radical no se si se directiva, d'entrenador, o de alguns jugadors, o totes les coses a la vegada.

Perque els jugadors "fan el que volen" i el entrenador no ho hauria de permetre per que es ell el que mana,Tambe crec que hauria de haver mes serietat i compromis per part de tots.

espero que aquest comentari fagi reflexionar a algú.

Anims i a guanyar el dissate contra el filial de jesus i maria!!!

i donar una alegria a l'afició.

Anònim ha dit...

jojojojo xiket!! au k io no soc l'unic k vos fot bufetades al blog, vex k ia gent k tmb pensa cm io i x algo sera, xo tot i aixi spero vore guanyar algun partit del campredo i k sige pronte xk sino se m'agotara los adjectius xa este equip.

señor XX

Anònim ha dit...

Pero quines animalades dieu!

Lo xaval este de XX escriu per escriure, es un sin sentido; i laltre que demana un canvi radical... pero tu quet penses que es lo campredó, un club gran al que se li pot exigir... va xiquet, operat una mica lo cervell.

Lo campredo aspira a ser un equip de poble, cosa que molt pocs equips ho poden dir... serà millor o pitjor, les coses aniran be o no pero ho es, i això l'honra.

Anònim ha dit...

poca faenaaa!

Anònim ha dit...

A l'anònim del "canvi radical", hauria de fer alguna proposta en concret, jo crec que el club està obert, a qualsevol idea que es pugue millorar, com aixi ho ha demostrat desde el principi.
I en quant al "més serietat i compromis per part de tots", este "TOTS" es ofensiu, ja que hi ha jugadors i directius que no se'ls hi pot demanar més.
visca la U. D. CAMPREDÓ.