A TORNAR-HI !!

El proper cap de setmana, 20 de setembre de 2009, comencem la nova temporada de tercera categoria territorial amb la novetat que aquest any hi ha una única lliga compresa per divuit equips, tant de la terra alta, ribera d'ebre, baix ebre i montsià.
Des de la U.E.Campredó comencem aquesta nova lliga amb molta il·lusió com sempre i en vàries novetats respecte l'any anterior. En quant a les baixes, aquest any ens faltarà el migcampiste Raül Andreu, que de moment es vol pendre un temps per descansar (esperem que li entri el "cuquet" i torni amb nosaltres). Respecte a les altes, recuperem a Didac Laboria, i també jugaran Raül Prats, Omar Machí i Diego Gascon.
En quant a la banqueta, aquest any estarà dirigida per Edu Fuster, que s'ha ofert per ajudar-mos i intentar portar l'equip endavant.
Properament també us anunciarem que fem eleccions a la presidència de la U.E.Campredó. Per part nostra ens tornem a presentar, però si hi ha algú que ho vulgui agafar es pot ficar en contacte amb algun membre de la Junta actual, o si més no hi ha algú que es vulgui afegir a la Junta actual, saben que tenen les portes obertes.
Anirem informant properament

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Van der Saaaaaaaaaaaaaaaaaar..... entrena més...... gandulet

1 ha dit...

ya comensem!

Anònim ha dit...

ec jordi io no he sigut xo aixo si, acaba d rascar la porta del local boques.

Anònim ha dit...

jojojojo ahí esta Salinas!

Dani (Font Del Quinto) ha dit...

Ei presi..... fitxem lo porter del Zurich. Lo dropo este que se va menjar dos gols del Cristiano Ronaldo.... quin tros de porter.... Que riuriem......jajaja

Ara en serio........esta temporadeta me fa bones vibracionssssssssssss

Anònim ha dit...

Eeeeeee, que no es Van der Saaaaarrr..... Es Ibrahimovic.... lo puto crack..... i si se dixa "grenyes" sirá Chygrinskyy

Jajajajaja

Anònim ha dit...

bon comensamen de lliga!

Anònim ha dit...

Comencem bé!!
Felicitats xavals!!

Lo vice